Rubint Réka alakreform 2010-et végigcsinálta már valaki? Vélemény?
Figyelt kérdés
Mindennap megcsináltad a 90 percet? vagy hogy kezdtél hozzá? Mert én már az első 15 percben hulla vagyok :D2011. jan. 8. 14:52
1/5 anonim válasza:
Én nem csináltam meg, de azért van tapasztalatom ilyen ügyben. Két hétig csinálod és utána már nem is fogsz odafigyelni, csak álmodozni, olyan egyszerű lesz.
2/5 anonim válasza:
Hát én a 2010-eset nem, de a régebbiket igen. És egyszerűen utálom ezt a nőt, annyira fárazstó, és nem is izzadunk benne sokat. Szerintem próbáld ki Sinkó Andreát, fél óra alatt 400kcal, és utána van ien lazito(azis fél orás)és azzal megint 400kcal-t égetsz el(: És ugrálos, és nekem nagyon tetszik.Jobb mint a Réka. Bocsi, h nem a kérdésre válaszoltam:)
3/5 anonim válasza:
én kipróbáltam és kellőképpen megizzasztott... nekem nagyon bevált!
nem csinálom meg minden nap, mert nem jó ha mindig ugyan úgy, ugyan azokat az izomcsoportokat mozgatjuk, ezért futok is rendszeresen, és a 90 percest csak hetente kétszer nyomom végig, közte futás és torna.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon izzasztó. És úgy jó lenne ha egyik nap megcsinálok belőle 20-30 percet, a másik nap pedig onnan folytatom ahol abba hagytam? Utolsó, formálódtál, fogytál tőle?
köszönöm az eddigi válaszokat!! :)
2011. jan. 9. 11:37
5/5 anonim válasza:
Nemrég töltöttem le: 75-80 percet bírok és tényleg nagyon izzasztó, aminek kifejezetten örülök :)
Szerintem is elég heti 2x megcsinálni, a többi napon más mozgást végezni.
Pár hónap és tuti lesz eredménye nálam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!