Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nestea zöld tea? Mennyire...

Nestea zöld tea? Mennyire hízlal? és tényleg hatásos fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A rendes zöld tea nagyon egészséges, ha cukor nélkül fogyasztod (esetleg édesítővel). Ezek a Nestea félék, fogyókúra esetén teljesen kerülendőek. Tele van állományjavító anyaggal és szerintem cukrot is tartalmaz. Inkább vegyél filteres zöld teát és készítsd el magadnak.
2009. jan. 29. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A nestea zöld teának, sem ízre , sem színre , és a legkevésbé összetételre van köze az eredeti zöld teához. Igaza van az első válaszolónak, többet árt mint használ.
2009. jan. 30. 03:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább gyógynövény boltban vegyél zölteát. Ha tudod, idd üresen. Nagyon jó vízhajtó, meg székletlazító. Ha rákeresel, minden fogyókúránál ajánlják.
2009. febr. 18. 07:46
 4/4 anonim válasza:
madjnem 3 év gyúrás után azt mondom ,hogy vannak ezek a net gyúrósok akik könyből meg netről tanulnak meg gyúrni meg vannak az olyanok akik érzésből edzenek szerintem a Nestea zöld tea jó de az otthoni is minimális cukor nem fog ártani sőt mostanába olvastam a pirítós kenyérről hogy azis hízlala 1-2 szelet nyugi nem fog hízlalni két fő szabály van egyél kevesebbet és 18 óra után ne nagyon egyél am meg én 93 kg vok én pl hogy napi 300 gramm ch-t és olyan 150 gramm fehérjét viszek be szépen szálkásodok így is:) bocsi a helyesírási hibákért csak sietve írtam:)
2012. jan. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!