2 hetes diéták közül melyik a legjobb és leghatásosabb?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sokan azt írják h nem éri meg mert gyorsan visszajönnek a kilók, sztem azoknál jöttek vissza a kilók akik 2 hét alatt lefogytak x kilót és utána mint ha misem történt volna ugyanúgy ettek mindent mint anno...de nekem ha sikerül akkor utána oda figyelek az étkezésemre ezért kérdezem h melyik a legjobb és leghatásosabb?2009. jan. 28. 17:30
1/5 anonim válasza:
Sajnos nem jól gondolod. A két hetes diéták a megvonásról szólnak, bármennyire kiegyensúlyozottnak tűnik a menü. Elsősorban vizet veszítesz, és mivel a kalóriabevitel ilyenkor a korábbihoz képest drasztikusan csökken, a szervezet éhezni kezd, pánikba esik, és ha normálisan, nem sokat próbálsz enni, akkor is azonnal raktározni kezd. A gyors fogyás soha nem vezet tartós állapothoz. Tűzoltásnak jók, ha például van öt kiló rajtad és bele kell férned egy ruhába két hét múlva, de másra nem.
2/5 anonim válasza:
szia!Én ezt fajtát csináltam nekem bevált HÉTFŐ:reggeli 2DB kocka sajt,5dkg párizsi 2dl tej.EBÉD:1DBzsemle 1db főtt virsli 2db alma.VACSI:2DBpiritos 1db banán.KEDD:3DB abonett kenyér 5dkg trapista sajt 3dl tea cukor nélkül.EBÉD:20dkg hal roston saláta VACSI.1DBzsemle 1db kefir 1db főtt tojás SZERDA:REGGELI:2db tükör tojás 2db piritos 1db paradicsom EBÉD:20dkg zöldségköret 5dkg reszelt sajt VACSI:5DKGpulykamell 1db alma 3dl tea CSÜTÖRTÖK:REGGELI 2DB főtt tojás 2db piritos 2dl tej EBÉD:20dkg párolt csirke 1adag gyors rizs.PÉNTEK:2DBkockasajt 5dkg gépsonka 3dl tea EBÉD:3 tojásból rántota 1db paradicsom VACSI:1db zsemle 1db kefir 1db alma SZOMBAT:1főtt tojás 5dkg párizsi 2db piritos EBÉD:22DKGfőtt marha krumpli saláta VACSI:3dltej 1db alma VASÁRNAP:2db virsli 1db zsemle 1db paprika EBÉD:húsleves üresen 20dkg csirke roston zöldség köret VACSI:Hetiből bármelyik.Remélem sikerül fogynod sok sikert!Irj hogy mi lett a vég eredmény.
3/5 anonim válasza:
Utolso ez egy dieta, vagy te talaltad ki, esetleg valaki hozzaerto irta? Mennyit fogytal mennyi ido alatt?
4/5 A kérdező kommentje:
Én is erre lennék kíváncsi h mennyit fogytál tőle és hány hét alatt?
2009. jan. 29. 05:25
5/5 anonim válasza:
ezt a diétát az egyik ismerösöm adta én a 2hét alatt 5kg fogytam le.Ennek már 1hónapja azota sem hiztam vissza.Persze probálok olyanokat enni amik nem hizlalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!