Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a legjobb és leghatásosabb...

Mi a legjobb és leghatásosabb fogyókúra?

Figyelt kérdés
Nagyon szükségem lenne a fogyásra és nem találok semmi normális diétát.Szeretnék tippeket kérni ,hogy ki mivel fogyott a legtöbbet.
2008. aug. 8. 13:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
11%
a legjobb ha nem eszünk és iszunk semmit!:) egyébként nekem több ismerősöm is az atkins diétára esküszik
2008. aug. 8. 13:14
 2/11 anonim válasza:
71%

apukám 30 kilót fogyott.

Nem csinált semmi extrát, csak ásvány vizet ivott, enni evett mindent, de ugy hogy kiszedte a tányérjára azt a mennyiséget amit meg tudna enni, és a felét visszakotorta

2008. aug. 8. 13:16
 3/11 anonim válasza:
100%
én 17et fogytam 3hónap alatt úgy hogy a folyadékom csak ásványvíz volt és ha volt kedvem futottam 40-45percet de most ien melegbe ezt nemlehet tehát most nagyon csak az étkezésre figyelek nemeszek zsíros kajákat és azse jo ha nemeszel semmitse mert raktároz a szervezedet ,tehát egyél csak napi több részletben ,nagyon másra nemfigyeltem még egy 10est jolenne leadni:) sok szerencsét!
2008. aug. 8. 13:37
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Szia! Én tornával fogytam 23 kilót. Olyan két év altt értem el az 53 kilót (75-ről), de közben a testem is átalakult. Sokkal izmosabb lettem és a narancsbőr is visszaszorult. :) Mellette nem tartottam különösebb diétát. Sőt semmilyet. Este 6 után nem ettem. Max kefír, vagy virsli kenyér nélkül. Legalább másfél liter ásványvíz naponta, de lehet több is. A kólát, csipszet felejtsd el, max egy nagyon keveset nagyon ritkán. Sok sikert! :)
2008. aug. 8. 22:09
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
diéta? inkább sportolj...
2008. aug. 8. 23:36
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Válassz valami olyan mukát, vagy hobbit, ami lefoglal, és nincs időd enni. csak akkor egyél, amikor már tényleg éhes vagy, és korog a gyomrod. én pl sokat sétálok, de nem önszántamból. ettől függetlenül élvezem :)

csak ebédre eszek meleg, főtt kaját, reggeli, és vacsi csak gyümölcs, vagy valami kevés kaja.

és egy percig nem éreztem azt, jaj de szenvedek. úgy állt be a szervezetem, h ennyit kívánok, ennyi elég.

1,5 hónap alatt -5kg. sztem ez normális, és egészséges. 1 év alatt ez 18 kg. ne siess a fogyással, mert minél lassabb, annál tartósabb. sok sikert!

2008. aug. 9. 13:46
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
0 cukor, 0 szénhidrát
2008. aug. 11. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

agyatlankám!

ha nem eszik szénhidrátot és cukrot, akkor 2 lépés után össze fog esni.

előbb próbáld ki magadon a hülyeségeidet, aztán pofázz...

2008. aug. 11. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Keress egy túlélőtábort, és csodákat fogsz látni, mire vége lesz ! :D
2008. aug. 25. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:
13%
AGYATLANKA!!!!!!!!! NÉZZ MÁR TE UTÁNA MIELŐTT LESZÓLOD A MÁSIKAT!!!!!!!!
2008. aug. 25. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!