Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fogyókúra, csak kiváncsisá...

Nem fogyókúra, csak kiváncsiság. Ez mennyi kalória?

Figyelt kérdés

Sok ilyen tipusú kérdést láttam. Gondolom én is kapok választ. Egy teljeskiőrlésú szendvics sovány sonkával, egy adag tészta gombával és csirkemellel, egy szendvics mint reggel és egy karácsonyi süti :)

Nos, ez hány kalória lehet?

Vajon sok egy 23 éves, 53 kilós és 166 cm magas lánynak?

2011. jan. 4. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:

2 Szendvics 270 Kcal x2, tészta gombával és csirkemellel 450-500 Kcal, karácsonyi süti 100-150 Kcal.

Összesen 1190-1200 Kcal, viszont ez mind saccolás, ugyanis nem tudom pontosan mekkora volt a szendvics, mit tettél a gombás- húsos tésztába, mi van a karácsonyi sütiben és az ilyen részletek nagyon eltérőek lehetnek.

Viszont hogyha számításaim átlagban jók akkor ez még kevés is volt. Ha nem érzed magad éhesnek akkor valószínűleg több kcal- t fogyasztottál vagy nagyon keveset eszel, esetleg ez ma egy ilyen nap volt.

Na melyik ezek közül ? :-)

2011. jan. 4. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Pont ezért merült fel bennem a kérdés. Máskor még ennél kevesebbtől is jóllakottnak érzem magam... Amúgy odafigyelek az étkezésemre abból a szempontból, hogy a sovány és egészséges alapanyagokat használok.

Karácsony volt, itthon vagyok anyuméknál. :)...nagy kajálás...

A súlyomhoz képest éreztem kicsit többnek ezt a mennyiséget. De akkor nem is furcsa. Köszi a választ.

2011. jan. 4. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!