Ciciről szeretnék fogyni . Miképpen valósíthatom ezt meg?
Mit foglalkozol te barkivel is????
Szerintem a tobbi izmos srac is izmoskent ment le gyurni???? Ugyan mar, azt sem tudtak, mi fan terem a konditerem. Egyszer el kell kezdeni.
Menjel le kondizni, es beszelj az edzovel. O latja milyen kondiban vagy, o fog neked a legjobb tanacsot adni, hidd el.
Mert hiaba irja le most neked mindenki a sokfele sportot, mindegyikre irhatod, hogy ugyanmar, hogy nez ki egy dagi gyerek az uszodaban, vagy a szaunaban, vagy futva, vagy biciklizve, vagy mit tudom en.
Es eleve ha nem vagy egy sportember, mindenhol ugyis csak lihegnel. Ugyhogy fel a fejjel, es irany a konditerem, par honap mulva hidd el lesz onbizalmad is mar, es majd mosolyogsz azokra, akiknek meg akkor izmuk sem lesz, mint neked!!!!!
Ne foglalkozz senkivel, szeresd magadat.
Ezzel a paraméterekkel nyugi nem vagy kövér.
A te esetedben fontos, hogy ne csak erősítő, hanem kardió edzéseket is csinálj, amellyel zsírt csökkenthetsz. Szerezz be kézisúlyzókat, egy férfinek kb 2x10 kg-os kell. A neten rengeteg leírást találsz, hogy milyen gyakorlatok vannak külön mellre is.
Nem akarok találgatni, de sajnos van egy gynecomastia nevű betegség, amikoris egy férfinek a kelleténél több zsírszövet található a melliben. Sajnos ilyen esetben semmilyen edzés nem segít, műtéti beavatkozás kell, ahol a zsírszövetet eltávolítják.
Petranova
Aha... Hát műtétbe biztos nem fogok gondolkozni 16 évesen...
de igenis kövér vagyok nyugi... de mégis itthon hogy tudnék mellről fogyni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!