Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez eredményes lesz? És ha...

Ez eredményes lesz? És ha igen kb. mennyi időn belül?

Figyelt kérdés

Kiiktattam az édességeket(már amennyire szerelmi bánatnál lehet:'( ), sok gyümölcsöt és nyers zöldséget eszek, ezekből is amit lehet biot, vizet és 100%-os gyümölcslevet iszok és minden második nap elviszem a kutyámat egy kb. 6km-es túrára, hegyre. Ennek kb. milyen távon lesz látható eredménye? 5-6 kilót szeretnék fogyni

13L

2011. jan. 2. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lesz eredménye, a felsoroltakkal nem lehet fogyni
2011. jan. 2. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
rossz lehet 13 évesen szerelmi bánatot átélni, és a legszomorúbb, hogy fogyókúrázni akarsz 13 évesen
2011. jan. 2. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Már miért lenne szomorú az, ha valakinek szerelmi bánata van, és az hogy fogyózni akar? Nem említette a kérdező, hogy vékony-e, tehát lehet kövér, szóval megértem ha fogyni akar, és az édességek jó ha ki vannak iktatva, mert nem tesznek jót. 13 évesen miért ne lehetne valakinek szerelmi bánata? Nekem is sokszor van, 14 évesen, ha látom, hogy az akibe szerelmes vagyok, mással van. A szerelem nem korfüggő... Szóval nem értem..

Kérdező, az étrend oké, használj teljes kiőrlésű lisztet, és sok edzés, torna! Norbis dvd-k nagyon jók, sokat fogytam tőlük, igaz sok idő volt, de ez így az egészséges! Sok szerencsét, és BUÉK. :) 14/L

2011. jan. 2. 23:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, már 3 hete csinálom a fent leírtakat és ma mértem, már le is ment 2 kg^^ A Norbis DVDket elkezdem én is, legfejjebb kikapcsolom a hangot mert szörnyen irritál az az ember-.- Amúgy 162 cm vagyok és 62 kg:P vagyis már csak 60:)
2011. jan. 2. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:

14 évesen ennyi eszed van? ki beszélt arról, hogy nem lehet neki szerelmi bánata?

azt írta a 2. válaszoló, hogy rossz lehet, de legyél csak okos

2011. jan. 2. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:

oksa bocsi elnéztem :) 14 évesen ennyi eszem, ja hogy elnézek valamit ?:D amúgysem ismersz, szal nem nagyon mondhatsz ilyeneket :)

amúgy én is némítva csinálom a norbis vidiket, mert engem is irritál ://

2011. jan. 2. 23:55
 7/8 anonim ***** válasza:
igen jó lessz csak mindig emeld a nehézségi fokozatokat iktas még be plussz edzéseket futásokat
2011. jan. 3. 00:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves 14 éves,

mit mondtam, amire ezt írtad: "amúgysem ismersz, szal nem nagyon mondhatsz ilyeneket :) "

mielőtt válaszolnál, ajánlom figyelmedbe a kérdőjel(ek)et

2011. jan. 3. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!