Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány hányás után lesz komolyab...

Hány hányás után lesz komolyabb probléma?

Figyelt kérdés
Nem, nem önhánytatás, csak mot ideiglenes az egyedül élő nagypapámnál lakom, és van néhány undorító dolog itt, és a héten már 3x hánytam..(eléggé érzékeny vagyok..)
2011. jan. 2. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Személytől függő, nincs egy biztos szám.

A hányás azonban ártalmas függetlenül attól, hogy hányadik alkalom, ezért amikor úgy érzed, hogy hányingered van olyankor mindig próbálj meg erősen másra koncentrálni. Fejben kapcsolj át egy másik fókuszpontra ( pl. egy pálmafás tengerpartra ) ami lényegében bármit tartalmazhat, de olyasmit kellene magába foglaljon, ami képes egy olyan kellemes állapottal eltöltenie téged, hogy ne legyen már arra szükség, hogy a WC- hez szaladj 2 mp után.

Mindent bele, menni fog ez.

Ja, és ne jelentkezz orvosira amikor majd egyetemet kell választanod, mert az brutális lenne hogyha műtét közben leokádnád a beteget :-D

Na szervusz !

2011. jan. 2. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, töki aranyos vagy!:)<3
2011. jan. 3. 18:33
 3/4 A kérdező kommentje:
tök*hupsz: D
2011. jan. 3. 18:33
 4/4 anonim válasza:

Szerintem pedig nem jó visszatartani a hányást.

Ha úgy érzed hányingered van inkább engedd ki, mind hogy magadba tarcsd. A hányás lényege, hogy kitisztítja a beleidet, meg hasad, ha visszatartod csak még több elég undorító szemét lesz a hasadba. Azért szogtam én azt csinálni, mikor hányingerem van iszok pár korty kamilla teát, az segít hányni. De ne értsetek fére, én sem szeretek hányni... Csak a legjobbat az tesz ha kiengeded.

Utána jobban leszel... (amíg nem látsz egy másik undorító dolgot)

2011. jan. 9. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!