Hány hányás után lesz komolyabb probléma?
Személytől függő, nincs egy biztos szám.
A hányás azonban ártalmas függetlenül attól, hogy hányadik alkalom, ezért amikor úgy érzed, hogy hányingered van olyankor mindig próbálj meg erősen másra koncentrálni. Fejben kapcsolj át egy másik fókuszpontra ( pl. egy pálmafás tengerpartra ) ami lényegében bármit tartalmazhat, de olyasmit kellene magába foglaljon, ami képes egy olyan kellemes állapottal eltöltenie téged, hogy ne legyen már arra szükség, hogy a WC- hez szaladj 2 mp után.
Mindent bele, menni fog ez.
Ja, és ne jelentkezz orvosira amikor majd egyetemet kell választanod, mert az brutális lenne hogyha műtét közben leokádnád a beteget :-D
Na szervusz !
Szerintem pedig nem jó visszatartani a hányást.
Ha úgy érzed hányingered van inkább engedd ki, mind hogy magadba tarcsd. A hányás lényege, hogy kitisztítja a beleidet, meg hasad, ha visszatartod csak még több elég undorító szemét lesz a hasadba. Azért szogtam én azt csinálni, mikor hányingerem van iszok pár korty kamilla teát, az segít hányni. De ne értsetek fére, én sem szeretek hányni... Csak a legjobbat az tesz ha kiengeded.
Utána jobban leszel... (amíg nem látsz egy másik undorító dolgot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!