Vajon menni fog? Vagy ne erőltessem? Még fiatal vagyok. De jobban néznék ki. Tanácsok?!?!?!
Figyelt kérdés
Bár itt fogyókúrával kapcsolatos kérdéseket kéne írjak... Én pont az ellenkezőjét szeretném.... 14 éves lány vagyok,160-163 centi.... És csak 45 kg. Ez nagyon kevés?????? Bár én így jól érzem magam a bőrömben és szeretem magamat így is........ meg am. szép lány vagyok, de ha sikerülne nyárára felszednem mondjuk egy 10 kg-ot... Nagyon jó lenne....... Szerintetek sikerülhet? És 5leteket várnék, valami módszer?????2011. jan. 1. 22:36
11/11 anonim válasza:
egyél bőségesen
tejtermékek, kenyér reggelire, vacsorára
ebédre bőven mehet a kétfogás, leves, krumpli, rizs, tészta, utána vmi nasi palacsinta v gofri szóval egyél bőségesen
nasinak mogyoró, dió, azok eléggé hízlalnak
sajtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!