Hogyan tudnék még fogyni? Már nagy unom hogy nem használ semmi. :S
163cm vagyok és 52kg. Szeretnék leadni 5kg-ot. Minden este 7kor szoba biciklizek 1 órát. Ennyi idő alatt 13km-t szoktam letekerni 8-cas fokozaton. Reggelente csinálok 50 lábemelést mindkét lábammal és 50 felülést is. Enni sem eszem sokat. Normálisan étkezem: reggelire egy tál müzli (nem azok a csokis vackok), ebédre normális kaja amiben sok a zöldség és a gyümölcs és vacsorára pedig 1 néha 2 barna kenyér egy szalámival és paprikával. A vacsit fél 6-kor eszem. Ezt csinálom már 1 hónapja de eddig csak 2kg-ot sikerült leadnom (54kg voltam). :S Már nagyon unom hogy nem válik be és már azon is gondolkodtam hogy nem eszek többet. De nem akarok anorexiás lenni szóval ezt a gondolatot elvetettem. Ti mit ajánlotok? Mindenképpen szeretnék még fogyni ugyh. légyszi ne írjatok olyat hogy "ennyi idősen nem kéne fogyózni" stb...
14/L
163 centihez az 52kg tökéletes.
A fogyás akkor jó, ha havonta 2-2,5 kg-t fogsz, tehát ideális az, hogy 2 kg-t fogytál.
Fogyókúra kezdetén a szervezet vizet veszít, ezért hirtelen beindul a fogyás, majd lassul, mert a zsír leadásához több idő kell.
Az étkezésed pedig nem jó.
Naponta 5x kell étkezni, nem pedig 3x.
A reggelire műzli jó, de ne mindig ezt edd, mert könnyen egyhangúvá válik az étrendet.Iskolába vigyél szendvicset, korpás zsömléből, legyen benne paprika, saláta, retek is.Ebből nyersz tápanyagot, amire szükséged van.Az ebéd is legyen változatos.Uzsonnára egyél valami gyümölcöt, zöldséget.
Kerüld a zsírosabb, nehezebb ételeket, édességeket, rágcsálnivalókat, cukros üdítőket.
Igyál naponta 2 l vizet, esetleg gyógyteát.
És legyél türelmes, nem egyik napról a másikra fogsz fogyni.
15/L
Igaz, amit előttem leírtak. Napi 5ször kell enni. vacsira kerüld a szénhidrátot, főleg ne kenyeret egyél! (hiába tk kenyér, akkor is ch... ) Egyél fehérjét, az kell este a szervezetnek (ill. a fehérjét a szervezet SEMMIKÉPP nem tudja zsírrá átalakítani, míg a ch-t és a zsírt igen)
Vacsitippek: fehér hús (hal, csirke, pulyka) pároltan + zöldségköret, zöldség + túró + felvágott, kefir + felvágott + túró, vagy tojás tetszés szerint. Salátát is ehetsz, de vigyázz az öntetekkel mert nagyon kcal dúsak tudnak lenni!
A szalámit hagyd el, nagyon zsíros, helyette egyél sovány csirkemell-pulykamellsonkát.
2. Nem akarlak leszólni, de 50 lábemelés és 50 felülés nem sokat ér... vagy többet tornázz, vagy semmit.
3. A szobabiciklitől izmosodhatsz, ezért lehet hogy zsírban többet fogytál mint 2 kg, és közben izmot is szedtél fel :)) Ezért nem mutat kevesebet a mérleg, mert közben izmod szedtál magadra.
A legjobb zsírégető a futás/kocogás.
Nem is használod jól a szobabiciklit.. -.-'
Ahhoz, hogy fogyj, 2-3as szinten kell, kb 30km/h-ás sebességgel, 1 órát tekerni.
vacsorára:
zöldség, túró, tojás, hal, virsli, sovány hús, kefír, natúr joghurt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!