Újévi fogadalom: fogyókúra! Sokan vagytok evvel így?
Igen ám, de év közben is ott vannak a szülinapok, húsvét, nyár, hétvégék, stb. amikor jobban ráér az ember, megy a sütögetés + unalomból kajálás (ha hajlamos rá valaki).
Szóval ez amolyan "majd holnap elkezdem csak most ünnep van, csaaládi ebéd van, kedvenc sütim van" és így tovább. Nem bántani akarlak, de ha reálisan nézzük szerintem kizárt, hogy nálatok csak karácsonykor, két ünnep között vannak finom ételek... Ráadásul újévkor is szokott folytatódni a sütögetés, többféle étel.
Elhatározni valamit bármikor lehet, felesleges az új évhez kötni. Persze utána jöhet a "jövő héten kezdem" :D Szerinted egy éven keresztül betartod amit újévkor megfogadtál?
Hidd el könnyebb folyamatosan, de kisebb léptekben változtatni, hiszen nem csak finom ételek lesznek, de ha éhes az ember ami épp' van azt is megeszi, a sok megvonás után még úgymond a "nem kedvenceket" is. No meg, ugyanúgy lesznek nehezebb időszakok, vizsgák, terheltebb periódusok. Szerencsére ezek ellentétei is :)
AZért hajrá!(nem azt mondom, hogy nem kell elkezdeni, változtatni, csak szerintem felesleges ilyen újévi fogadalom címszó alatt tenni amit így is úgy is elakarsz érni függetlenül újévtől, ünnepektől, egyebektől)
Sztem meg igazad van.
Nem baj ha csak 3-4 nap múlva, ennyi már nem múlik, lényeg h elhatároztad, és gondolom szilveszterkor a partyba nem salátát és vizet fogsz inni, szóval sztem jobb is ha még ezt a pár napot hagyod.
Én tavaly januárba voltam így, szilveszter éjjelén úgy koccintottunk h na lefogok fogyni ez az év erről fog szólni.
nekem sikerült leid dobtam 20 kilot, még van hátra 5 -6 kilo, ezt a mostani évre fogadom meg, hogy tavaszra elérem a végre áhított súlyom és formám
az áhított 165-50kilo, most 55 vagyok
de tudom, hogy meglesz mert akarrom és az én akaratom a döntő, nem pedig egy kaja mondja meg:)
neked is nagyon Boldog Új Évet Kívánok, és nagyon remélem h meglesz neked is az áhított súly és formád, és lesz kitartásod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!