Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethetném el a...

Hogyan tüntethetném el a csípőmről a felesleget?

Figyelt kérdés
Máshonnan nem szeretnék fogyni, mert így is csak 46kg vagyok és 160cm magas, ami teljesen jó lenne, de a csípőmön van az összes felesleg, ezért lényegesen kövérebbnek látszom.
2010. dec. 26. 11:14
1 2
 11/16 anonim válasza:
Diétázz picit, szénhidrátos kaja, és csípőből hulahopp karikával tudnál lefaragni inkább meg meg állsz egy helybe a lábadat nem mozgatod csak a törzsedet és a kezedet, de ha gondolod konditermekbe is van ilyesmi, felállsz egy ilyen forgóra megkapaszkodsz és azzal is csak a csípőd mozog.
2011. ápr. 28. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Bármennyire is hülyének nézitek azt aki ira a csipőnacit,sajnos igaza van ha tetszik ha nem.Magamon is észrevettem de máson is.A családban 4-en vagyunk nők és ebböl mindenkinek vékony dereka volt,nekem nem.Pedig formára mindenki egyforma.Amiota vannak a csipőnacik és rámjött pár kilo oda jött fel nekem is.Gondolom az ember hordja a kedvenc naciját és mivel nem hiztam máshova nagyon igy észre sem vettem h a csipő naci"fölé" jött fel a fölös.Sok osztálytársam is volt így h huzta a csipnacikat és érdekes lett uszógumijuk és sokan észre sem veszik,mert reggel mikor eljössz otthonrol általában a ruci jol áll rajtad(mondjuk egy farmer)késöbb mikor kinyulik egy kicsit a nap folyamán lejjebb csúszik és kiboggyan a háj.Sajnos aki hajlamos oda hizni mégjobban odamegy a fölös.Amúgy meglehet nézni hogy elég sokmindenkine vanak uszogumija pedig régen ennyi nem volt.

Naszóval édesanyám örök életébe vékony csipőjű volt azaz még csak az úszoguminak a jele sem volt,idővel h ejöttek a csipőnacik érdekes neki is ott keletkezett felesleg.

Azt hozzáteszem hogy nem hízott,mert lehetne azt mondani hogy a hizástól,de egyszerüen szerintem az emberek felhúzzák a nacit akár egy övvel és nagyon szépen rakódik le fölötte a kilo,aki nem volt benne vagy alapba nagyon vékny az sose fogja megérteni,viszont ha kicsit körülnéz mindki láthatja hogy tényleg sok a csipőben "vastag"ember.

2011. ápr. 29. 08:59
 13/16 anonim ***** válasza:

nincs helyi zsírégetés, hányszor mondjuk még el?

diéta egészségesen, mozgás.

2011. ápr. 29. 09:45
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Egészségesen táplálkozom, nem iszom üdítőket, még gyümölcsleveket sem, minden másnap 1 órát sportolok. Szerintem nem lehet azt mondani, hogy nem teszek semmit azért, hogy jó alakom legyen. Akik azt írták, hogy fogyjak, ők nem tudom mit tartanak megfelelő súlynak, de az BMI- m már így se a normál, hanem a sovány tartományba esik. Szóval hová fogyjak még?

A csípőnadrágos dologban nem tudom mennyi az igazság, de nekem a csípőm ruha nélkül is hájas.

2011. ápr. 29. 11:40
 15/16 anonim válasza:
én nem tudom elképzelni, hogy lenne bárhol zsír egy 46 kilós 160 centis lányon...ugye tuti nem csak túl kritikus vagy magaddal?
2011. ápr. 29. 14:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó a kérdező sulya.DE!Utolsonak csak annyi hogy van olyan aki hiába vékony ha nem szép az alakja,mert mondjuk nem jók az adottságai vagy nem sportal fogyott.

Látok nem egy olyan embert aki súlyban vékony de nem formás viszont van aki ugyanolyan magas és több kilo viszont ezerszer jobb alakja van,szóval a súly nem minden.Lehet valaki mindenhol vékony ha az az egy.két kilo fölös ami rajta van pont hason vagy kritikus helyen van,de van akin több a fölös de olyan jól eloszlik hogy nem is látszik igazán hogy kövérebb.

2011. ápr. 29. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!