Mikor tartsam és hogyan a léböjtkúrát?
Figyelt kérdés
13éves vagyok,van rajtam 5kiló felesleg,és kiszeretném próbálni a léböjtkúrát.Ne írjatok olyat,hogy hű de hülye vagyok.
Na szóval mikor kezdjem,és hogyan?
Válaszokat köszi.
2010. dec. 26. 10:55
1/2 anonim válasza:
Hát 13 évesen szerintem ne tartsál léböjtkúrát.Még fejlődik a szervezeted.Ha van rajtad felesleg, akkor mozogjál , és egyél egészségesebb ételeket, ne igyál üdítőket, ne egyél chipset, csokit, meg ilyeneket, fehér liszt helyett egyél teljes kiőrlésűt, egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, meg fehérjét is, és akkor lemegy az az 5 kiló, még fogyókúrázni sem szabad, nemhogy léböjtkúrázni.Amúgy meg a léböjtkúra szerintem hülyeség, mert ha eszel, akkor visszamegy simán, amit lefogytál.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszi.=)
2010. dec. 26. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!