Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azért voltam rosszul, mert...

Azért voltam rosszul, mert keveset ettem?

Figyelt kérdés
Reggel ettem egy narancsot meg egy mandarint.Egész délelőtt rosszul voltam, szédültem, hányingerem volt, meg fájt a fejem.Most ettem három teljes kiőrlésű kenyeret tejföllel, és sokkal jobban lettem.
2010. dec. 24. 12:47
 1/5 Saten ‫҉ ***** válasza:
ja
2010. dec. 24. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Akkor máskor nem csak ennyit eszek reggelire.
2010. dec. 24. 13:59
 3/5 Saten ‫҉ ***** válasza:
2010. dec. 24. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én speciál nem bírom a mandarint,mindig rosszul érzem magamat tőlle. Fogalmam nincs miért. Lehet te is éppen a mandarintól érezted magad hülyén.
2010. dec. 24. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:

I. megoldás: allergia.

II. megoldás ha tuti nem vagy allergiás: romlott volt.

III. megoldás: lehet tényleg keveset ettél, de ez egyénfüggő. Nekem a gyomrom csak 11 tájékán szokott felérbedni igazán. Reggel suli előtt itthon semmit nem eszem, suliba 1. szünetben (fél 9kor) valami könnyűt, egy almát vagy gyümit eszem, mert mást nem bírok magamba nyomni. 4. szünet után fél 12 körül bírok megenni egy szendvicset :) Vannak emberek akik reggel nagyon éhesek, vannak akik nem. Na, te lehet az 1. típus vagy, és ha nem ettél eleget -> leesett a vércukrot -> rosszul lettél.

2010. dec. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!