Kisnita kérdése:
Szerintetek az elég mozgás ha minden nap fél-1 órát ugrabugrálók meg táncolok a gyereknek (ő meg röhög rajtam) esetleg úgy, hogy közbe a gyerek a kezemben van?
Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyókúrázni, az étrendemmel nincs gond, de a mozgás vagyis annak hiány zavar. Nem tudom megoldani a mozgást sehogy sem. :S Nem akarok elplöttyedni. A napi 20-30 perc séta meg van még ilyen ramaty időben is, de mivel itthon vagyok nevelem a gyerekemet nem tudok időt szakítani sportolásra, hétvégén is csak 1 nap van mikor a párom nem dolgozik, de akkor is javarészt én vagyok a gyerekkel mert neki még ott vannak a ház körüli teendők meg azért pihenni is szeretne. Segítségem sajnos nincs, nem tudom kire bízni a gyereket még én edzőterembe vagy úszni járjak. Semmi egyéb nem jut eszembe mozgás szempontjából csak ez az ugrabugrálás mert ezt a gyerek is szereti, közben vele vagyok, de mégis mozgok. Azt szeretném megtudni, hogy van ennek értelme az edzés szempontjából is vagy csak az együtt szórakozás szempontjából jó?2010. dec. 23. 09:42
1/4 anonim válasza:
Nagyon jó testmozgás az ugribugri !
3/4 A kérdező kommentje:
Hát táncolok meg hülyéskedek :D Ugribugri, nem találok rá jobb szót :D
Pl: van az a előle jobb kezdet, előre bal kezedet stb dalocska na olyasmi, de azért nem mindig olyan lagymatag :D
2010. dec. 23. 10:53
4/4 anonim válasza:
Hmm.Próbáld ki az ugrálókötelezést inkább,ha már ugrabugra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!