Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek az elég mozgás ha...

Kisnita kérdése:

Szerintetek az elég mozgás ha minden nap fél-1 órát ugrabugrálók meg táncolok a gyereknek (ő meg röhög rajtam) esetleg úgy, hogy közbe a gyerek a kezemben van?

Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyókúrázni, az étrendemmel nincs gond, de a mozgás vagyis annak hiány zavar. Nem tudom megoldani a mozgást sehogy sem. :S Nem akarok elplöttyedni. A napi 20-30 perc séta meg van még ilyen ramaty időben is, de mivel itthon vagyok nevelem a gyerekemet nem tudok időt szakítani sportolásra, hétvégén is csak 1 nap van mikor a párom nem dolgozik, de akkor is javarészt én vagyok a gyerekkel mert neki még ott vannak a ház körüli teendők meg azért pihenni is szeretne. Segítségem sajnos nincs, nem tudom kire bízni a gyereket még én edzőterembe vagy úszni járjak. Semmi egyéb nem jut eszembe mozgás szempontjából csak ez az ugrabugrálás mert ezt a gyerek is szereti, közben vele vagyok, de mégis mozgok. Azt szeretném megtudni, hogy van ennek értelme az edzés szempontjából is vagy csak az együtt szórakozás szempontjából jó?
2010. dec. 23. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó testmozgás az ugribugri !
2010. dec. 23. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit takar az ugrabugrálás?
2010. dec. 23. 10:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát táncolok meg hülyéskedek :D Ugribugri, nem találok rá jobb szót :D

Pl: van az a előle jobb kezdet, előre bal kezedet stb dalocska na olyasmi, de azért nem mindig olyan lagymatag :D

2010. dec. 23. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Hmm.Próbáld ki az ugrálókötelezést inkább,ha már ugrabugra.
2010. dec. 24. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!