Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinte kövér vagyok, a...

Szerinte kövér vagyok, a többi fiú szerint nem, de közbe fogyózok. Érdemes?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit egészen kicsi korom óta ismerek. Nagyon tetszik, de nem jár velem amíg nem fogyok le. A többi fiú osztálytársam szerint, egyáltalán nem vagyok kövér. Már egy 2 hete fogyókúrázok, odafigyelek mit eszek, és mikor.6 óra után már csak gyümölcsöket eszek, vagy előbb vacsorázok, és közbe folyamatosan sportolok. Érdemes ez, ha igazából nem is vagyok elhízva? Lehet hogy Fogyókúrába kellett volna írnom, akkor bocs!
2010. dec. 18. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem írtál testi adatokat,de ha már diéta,akkor abban nem szokás este gyümölcsöt enni.Estére sovány húst,zöldségekkel,vagy sovány túrót érdemes enni,nem gyümölcscukrot.Uh ezzel többet ártasz,mint használsz,hosszabb távon a maradék kis feszesség is eltűnhet.

Gondolom még fiatal lehetsz,uh hagyd a diétát és kezdj el inkább aktívan,versenyszerűen sportolni!

2010. dec. 18. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 42 soron fogom leszopni magam, annyira idióta vagy.

Szerinted honnan a f@szból tudjuk, hogy kövér vagy-e? Átlátunk a monitoron? Tegyél fel képet, vagy legalább súly, kor, magasság adatokat...

Amúgy én sem jönnék össze egy kövér g.civel. A 6 után nem kajálás pedig a legnagyobb hülyeség, amit tetéztél azzal, h 6 után gyümölcsöt kajálsz, mivel az színtiszta ch.

Szóval nem ártana, ha olvasnál kicsit a témában, mozognál, és igen, lehet, hogy nem vagy elhízva, de ezt mi így a semmiből nem tudjuk megállapítani.

2010. dec. 19. 02:21
 13/14 A kérdező kommentje:
155 cm magas vagyok, 12 éves és 42 kg.
2010. dec. 19. 10:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér. Picit eljárhatsz néha sportolni,de csak azért, hogy sportos legyél, és később több pasinak begyere.

A csávó meg egy f@sz, ha 7 évvel idősebb lennél, hasonló paraméterekkel, és szép arcod, jó stílusod lenne, én simán járnék veled

2010. dec. 19. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!