Szerinte kövér vagyok, a többi fiú szerint nem, de közbe fogyózok. Érdemes?
Nem írtál testi adatokat,de ha már diéta,akkor abban nem szokás este gyümölcsöt enni.Estére sovány húst,zöldségekkel,vagy sovány túrót érdemes enni,nem gyümölcscukrot.Uh ezzel többet ártasz,mint használsz,hosszabb távon a maradék kis feszesség is eltűnhet.
Gondolom még fiatal lehetsz,uh hagyd a diétát és kezdj el inkább aktívan,versenyszerűen sportolni!
Én 42 soron fogom leszopni magam, annyira idióta vagy.
Szerinted honnan a f@szból tudjuk, hogy kövér vagy-e? Átlátunk a monitoron? Tegyél fel képet, vagy legalább súly, kor, magasság adatokat...
Amúgy én sem jönnék össze egy kövér g.civel. A 6 után nem kajálás pedig a legnagyobb hülyeség, amit tetéztél azzal, h 6 után gyümölcsöt kajálsz, mivel az színtiszta ch.
Szóval nem ártana, ha olvasnál kicsit a témában, mozognál, és igen, lehet, hogy nem vagy elhízva, de ezt mi így a semmiből nem tudjuk megállapítani.
Nem vagy kövér. Picit eljárhatsz néha sportolni,de csak azért, hogy sportos legyél, és később több pasinak begyere.
A csávó meg egy f@sz, ha 7 évvel idősebb lennél, hasonló paraméterekkel, és szép arcod, jó stílusod lenne, én simán járnék veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!