Szerinte kövér vagyok, a többi fiú szerint nem, de közbe fogyózok. Érdemes?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit egészen kicsi korom óta ismerek. Nagyon tetszik, de nem jár velem amíg nem fogyok le. A többi fiú osztálytársam szerint, egyáltalán nem vagyok kövér. Már egy 2 hete fogyókúrázok, odafigyelek mit eszek, és mikor.6 óra után már csak gyümölcsöket eszek, vagy előbb vacsorázok, és közbe folyamatosan sportolok. Érdemes ez, ha igazából nem is vagyok elhízva? Lehet hogy Fogyókúrába kellett volna írnom, akkor bocs!2010. dec. 18. 18:22
1/14 anonim válasza:
Ha azért nem akar veled járni, mert szerinte kövér vagy, akkor egyszerűen hülye, és nem érdemes miatta sanyargatnod magad. Felejtsd el és most rögtön egyél egy szalonnás rántottát! :)
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi:D De igen, eldöntöttem, hogy kiszeretek belőle. Egyszerűen nem megy! Ezért kezdtem bele a fogyókúrába, és csak ő mondja, hogy kövér vagyok.. Meg néha mások "csúfolás" képpen, de hát azt olyankor nem veszem figyelembe.. Ezért raktam fel a kérdést, nem tudom mit tegyek:S
2010. dec. 18. 18:26
3/14 anonim válasza:
Ennek a fiúnak valószínűleg a kifejezetten vékony lányok tetszenek, már néhány kiló felesleg is zavarja, ami más srácoknak még tetszhet is. Ha össze is jönnél vele, pokol lenne mellette az életed, mert állandóan a súlyoddal lehetnél elfoglalva. Inkább várd ki, amíg találsz olyan fiút, aki olyannak szeret, amilyen vagy!
4/14 anonim válasza:
Felejtsd el, mert hiába néz ki jól (gondolom jól néz ki), ha közben egy idióta! Inkább gyere el hozzám, én nem a csontkollekció lányokra bukom, és finom rántottát tudok sütni :)
5/14 anonim válasza:
Folytasd a fogyókúrát, persze ésszel, ha így jobban érzed magad, de ne a fiúért csináld. Ha olyan leszel, mikor már szerinte is jó vagy, jöjj össze mással, hadd egye a fene!
6/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: Énis gondoltam már erre
Köszönöm a válaszokat! (:
2010. dec. 18. 18:42
7/14 anonim válasza:
Ha megnézed Zoltán Erika "Túl szexi lány videóját"egy aranyos kedves vonzó kis csajt láthatsz rajta, akibe akkoriban az egész ország kicsit szerelmes volt.
Mivel a bunkó barátja fogyizásra kényszerítette szakítottak, és most Zoltán Erika úgy néz ki, mint egy disznó.(már elnézést az őszinte szóért)
8/14 anonim válasza:
Azt hittem mutatsz legalább képet...
Így mégis honnan tudjuk, hogy el vagy-e hízva?
Van rá esély... :)
9/14 anonim válasza:
mutass egy képet magadról. ha úgy látjuk, hogy dagadék vagy, akkor fogynod kell, ha nem akkor egyértelmű.
10/14 anonim válasza:
Azért nem jön veled össze, mert husis vagy? pff...
akkor ha 10 év mulva együtt lesztek, terhes leszel, felszedsz 10-15 kilot, elhagy mert kövér vagy?:S
Milyen lenne mellette az élet? Azon görcsölnél mindig, hogy mit ehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!