Szerintetek milyen az alkatom (kb)?
Figyelt kérdés
com 51.5cm
csípő 81.5cm
derék 64cm
mell 72cm
160 cm magas és 49 kg vagyok
2010. dec. 17. 07:24
1/15 anonim válasza:
ha a magasságodat nem veszem figyelembe, csak az arányokat modellalkat.
3/15 anonim válasza:
Hogy lehet 72cm-es mellel nőies? Szerintem deszka. A modellek csípője is inkább 90 felé tendál. A nőies: 90-60-90, én így tudom.
4/15 anonim válasza:
szerintem a kis mellek is szépek.
előző, vedd figyelembe a testmagasságát is.
a modellek gyakran 180 magasak, a tesmagasságuk fele a csípőjük.
a kérdezőnek szintén.
5/15 anonim válasza:
Miért, csak a nagy mell számít? Akinek nincs 20 kilós melle, az már nem is lehet nő?
7/15 anonim válasza:
Szerintem nem csaj, meret a csípője is túl keskeny!
Fiú! Ti meg lekismellűzitek?
8/15 anonim válasza:
Mivel már egy csomó hülyeséget összehordtak, talán célszerű lenne, ha megmondanád a nemedet, és a korodat!
Ez mindent tisztázna!
9/15 Antóniaa válasza:
Az,hogy Valaki alacsony, arról nem tehet... Vékony vagy, az biztos, 49 kg.. A mellbőség lehet kicsi, de ezzel szintén nem tudsz csinálni semmit. Formálhatod az alakodat sportolással...
10/15 anonim válasza:
szinte ugyan ezek az adataim :)))
160 cm ,49 kg
comb:49
csípő:81
derék:65
mell:81
igazábol az alakommal nincs bajom, viszont én ezt egy kicsit tömzsinek találom magamnál pláne derék résznél, comb résznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!