igen. ezeken a fotókon biztos jól mutat egy teltebb nő de nézd már milyen fényes és feszes a bőrük tiszta photoshop ne hidd hogy élőbe így néznek ki..szerintem a narancsbőr stria és a háőj undorító szóval igen, kövér vagy
2011. máj. 24. 20:27
2/13 TOMAtm válasza:
gondolom nem egyik napról a másikra híztál meg,most miért kezdett zavarni?ha meg zavar tudod mit kell tenni:diéta,kondizás,egészséges életmód.felesleges itt kérdezgetni h szerinted kövér vagyok?az vagy.
2011. máj. 24. 20:29
3/13 anonim válasza:
Ez hülyeség egy ducinak is lehet szép bőre!!! nem vagy kövér!!!!
2011. máj. 24. 20:29
4/13 anonim válasza:
szerintem ez gáz hogy erre azt mondják hogy nem kövér..de kövér. hájas!
2011. máj. 24. 20:30
5/13 anonim válasza:
pfff de görények vagytok. egy duci is lehet szép.
2011. máj. 24. 20:37
6/13 anonim válasza:
ez nem kövér, hanem duci. láttatok ti már kövér embert???
amúgy kb 1-2 hónap diétázás + 1(vagy 2) óra sport minden nap, és jó alakod lesz.
Megeshet, hogy sokaknak nem tetszik, de attól még az.
Elsőhöz meg: A sovány modelleken talán nincsenek bőrhibák? Stria, narancsbőr, akármi... ugyanúgy ott van rajtuk, azokat a képeket ugyanúgy sz@rrá retusálják.
Nem vágom, az olyan képeknél ez miért nem téma, miért csak Crystal Renn meg Tara Lynn képeinél kerül elő ez a "felfedezés"...
2011. máj. 24. 22:16
8/13 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy te kövér vagy-e,de a képen lévők közül a jobb oldali az kövér,a bal oldalinak meg kezdődő elhízása van.
Ha 20 évesnél fiatalabb vagy,akkor egyértelműen kövérnek számít a bal oldali is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!