Szia. Én úgy, hogy este hét körül indultam el edzésre... Előtte 1 órával ettem egy banánt, mint gyorsan felszívódó szénhidrátot az erőnléthez, majdan a következő órában teletankoltam magam vízzel- teával és futás!
Otthon meg gyorsan elaludtam, mielőtt újra megéheztem volna- és megintcsak ittam sokat.
Eredmény: 3 hónap alatt 10 kiló, 70-ről indultam, 176 vagyok.
2009. jan. 21. 20:40
2/11 anonim válasza:
mi ez a este 6 ora utani nemeveses dolog? honnan tudna a szervezeted, h mennyi az ido? a lenyeg az, h lefekves elott 2 oraval ne egyel. Ha este 8 korul fekszel, jo a 6 ora.
2009. jan. 21. 20:49
3/11 anonim válasza:
Előzőnek:
A test a saját bioritmusa révén tudja, hogy mikor "szeret" emészteni, aludni, sportolni, tanulni, stb..Éjszaka nem szeret emészteni. Egyrészt. Másrészt nap közben pusztán azzal, hogy létezel, nyüzsögsz, élet az életed is kalóriákat égetsz. Éjjel nem, mert alszol. Ez a magyarázat.
2009. jan. 21. 21:02
4/11 anonim válasza:
Én este hat után még ettem, de főként csak gyümölcsöt (nem tudom este érdemes-e, másik kérdés pont ez volt).
2009. jan. 21. 21:05
5/11 anonim válasza:
A gyümölcsökben is van cukor... Van, amelyikben több, van, amelyikben alig. (Málna, ribizli pl ehető este. Banán, szőlő már kevésbé.) Fruktóz- minden cukor, aminek-óz a vége.
Ez spec a gyümölcscukor. Egy-két ártatlannak hitt esti banán okozhat meglepetéseket..:)
2009. jan. 21. 21:07
6/11 anonim válasza:
(Előző előtti vagyok.) Előzőnek: Nos, igen, de azért nekem nem volt ezzel nagy gondom. Banánt NEM ettem! (Jé, már legalább 1,5 éve egyáltalán nem, pedig megtehetném.) :)
2009. jan. 21. 21:20
7/11 anonim válasza:
Éjjel is ugyanúgy égeted a kalóriát, pusztán azzal hogy működik a szervezeted. Még ekkora hülyeséget, hogy éjszaka nem égeted... hogy verne különben a szíved, vagy hogy működne a tüdőd? Egyébként pedig nem az időn van a hangsúly, hanem a kaja mennyiségén és MILYENSÉGÉN. Tény, nem kell lefekvés előtt bezabálni, de ha csak fehérjét eszel, azzal nem ártasz, és nem terheled a gyomrod. Fontos, hogy ne kínozd magad éhezéssel.
2009. jan. 22. 07:50
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. jan. 22. 14:16
9/11 anonim válasza:
Este 6után nem evéssel mi a problem? Én kb 4kor érek haza a suliból akkor kaja és utánna semmi, mivel 6-kor torna, utánna meg már nem is vagyok éhes! Jah és a suliban se eszem nagyon sokat, sőt... és én mégsem vagyok éhes! Ebből is látszik kinek milyen a szervezete, meg az akaratereje stb. Mellesleg én 10körül alszok mivel 4:30-kor kelnem kell xD
2009. jan. 22. 20:42
10/11 anonim válasza:
Elmész egyet futni, akkor összeszűkül a gyomrod. Plusz még jobban fogysz, jah, és egy óriási pohár víz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!