Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Marha hús helyett disznó? Hal...

Marha hús helyett disznó? Hal helyett csirke?

Figyelt kérdés
Találtam egy jó diétát magamnak.Illetve részben jó. 1 hét alatt 4kg minusz. Az a bajom hogy marha hús és hal van benne 3 nap talán.Marha helyett ehetek disznót? És hal helyett csirkét? Egyiket sem szeretem!:(Vajon így is hatásos lenne a diéta és fogynék?Tapasztalatok?
2010. dec. 13. 20:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, a halat sem szereted. Akkor szerintem legyen csak csirke! Vagy a sertés max heti 2x-3x, nem fogja tönkretenni a diétádat! :)
2010. dec. 13. 21:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Kedves utsó köszi neked:)). Mikor olyan volt az idő bicigliztünk meg napi 3-4óra séta igaz nem futás de séta.Ha időm engedi a gyerektől akkor torna is van.De kissé hiperaktív a gyerek:)!Nem egyszerű mellette!
2010. dec. 13. 21:38
 13/22 anonim ***** válasza:

Sovány disznóhúst ehetsz! Még kevesebb zsír van benne, mint a csirkecombban. A tengeri halban viszont valamivel kevesebb a kalória, mint a csirkemellben, de nem vészes. De ha ilyen kevésszer kell marhát, meg halat enni a diétában, inkább cseréld mindkettőt csirkemellfilére, ha azt megeszed.

Akik azt mondják, hogy diéta nélkül, napi fél óra bringázással le tudsz fogyni, akkor azok van tévednek, vagy irtó jó az anyagcseréjük. A legjobb a mozgást kombinálni diétával.

2010. dec. 13. 22:34
 14/22 anonim ***** válasza:

Nagyon jo ilyenkor a gyogynovenytea, vagy a friss zoldsegle pl. amit ehgyomorra kellene elfogyasztani.

A mezeizsurlot igyad ehgyomorra, s ez kihajtja a felesleges vizet a szervezetedbol. A csalantea is nagyon ajanlott ilyenkor, mivel vertisztito hatasa is van.

Keszithetsz pl. leveseket, mivel ezek sem hizlalnak, de megis egeszsegesek.

Az etkezes elott is fogyasszal vagy gyogynovenyteat, vagy limonadet. Hidd el, hogy ezek a teak sokat segitenek a fogyasban.

2010. dec. 13. 22:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem,hogy ez véletlenül nem a sok főtt tojásos diéta?
2010. dec. 14. 08:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de az a diéta, ami ennyire megszabja, mit ehetsz, nem hoz tartós eredményt, felesleges kínozni magad. Lehet, hogy lemegy a 4 kiló, de visszajön 6, ha abbahagytad.
2010. dec. 14. 09:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Fura, hogy pont a disznót szereted én ki nem állhatom, büdös, főleg mikor készül fúúj.
2010. dec. 14. 11:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Különben a 16 hónapos baba mellett is lemozoghatod a felesleget. Tudom, hogy a lustaság nagy úr és könnyebb a tévé előtt tespedbe koplalni és várni a csodadiéta hatását, mint pl lemenni este 10kor futni 1 órát, de szedd már össze magad és ne azon nyavalyogj, hogy nem "szereted" a marhát meg a halat! Ha kevesebbet eszel de nem éhezel és igenis mozogsz (a gyerekcipelés nem sport) előbb lefogysz mint a hülye diétákkal, azt garantálom.
2010. dec. 14. 11:38
 19/22 anonim ***** válasza:
szerintem a marhahus helyett egyel "semmmit". tobbet nem tudok segiteni.
2010. dec. 14. 11:42
 20/22 anonim ***** válasza:
keress olyan diétát amiben nincs hús!
2010. dec. 14. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!