Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hátamból szeretnék fogyni....

A hátamból szeretnék fogyni. Ez most lehet hülyén hangzik. Hogyan tudnám ezt megvalósítani?

Figyelt kérdés
Ott vagyok husi, ahol a vízszintes melltartópánt megy, és eléggé idegesít, ahogy bevág, meg alapból is hurkának tűnök miatta. :) 85C-s melltartó méretem van, 165 cm vagyok és 67 kg. Van pocakom is, de az nem annyira zavar, mint a háthusi :) Hogyan lehetne onnan lefaragni? :)
2009. jan. 20. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát faragni télleg csak sebésszikévellehet.

Mert lokális fogyasztás nincs.

Ha mozogsz, és könnyű diétát folytatsz, mindenhonnan megy majd le egyenletesen

2009. jan. 20. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ugyanez a problémám, de mikor fogytam, ott is jobb lett.
2009. jan. 21. 06:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Diátával!
2009. jan. 21. 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A test alkata függ a genetikától is. DE! Általában oda hízunk, ahol kevésbé erősek az izmaink. Az erős izom nyugalmi állapotban is sok kalóriát (energiát) éget. Ha lefogysz,a hátadról is leugrik a zsír, majdan célirányos erősítéssel megakadályozhatod, hogy visszamenjen. Izomerősítésre a nagy súlyokkal végzett kis számú gyakorlat a jó- de pl a fekvőtámasz is csodákra képes a hátadnál. Azt az állapotot általában megszokja a test, amit 1-2 évig tartasz. Tehát ha lefogysz, akkor ennyi ideig ügyeljél a súlyod megtartására, utána könnyebb lesz- de közel sem automatikus... Ahány test, annyiféle.

Este minden, méga levegő is hízlal- engem is. Becsapni úgy szoktam magam, hogy én esténként sportoltam. Fogyásra a futás, úszás, az aerob sportok jók, de csak akkor ég a zsír, ha lihegés nélküli tempóban, legalább egy órát tart a zsírégető edzés. Hiszen az első fél órában még csak a véred cukortartalmához nyúl hozzá a tested, utána jön a zsírbontás-amihez oxigén kell, ha lihegsz, ez nem jut be elégségesen a testedbe.

Figyeljél a naponta bevitt zsír- és szénhidrátmennyiségre! zsír kell az ebben oldódó vitaminok, szénhidrát pedig az agyműködés miatt (is), de van különbség egyszerű és összetett szénhidrátok között, ami azok feldolgozását illeti. Ez így hasznosabb, mint a kalóriaszámlálás. A gyümölcsökben is - nem mindben- soka cukor. És nagyon igaz, hogy sokszor egyél kevés nem hízlalót, ezzel folyamatos munkára kényszeríted az anyagcserédet, ami ettől felgyorsul. Míg, ha koplalsz, egy szem zöldborsót is maximálisan hasznosítasz, mert a test azt hiszi háború van.:), lehet, hogy sosem kap többé enni és mindent elraktároz- zsír képében.

Nagyjából ezek a sikeres és tartós fogyás alapjai.

Sok sikert Neked!

2009. jan. 21. 12:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Fekvőtámaszt egész életemben nem sikerült megcsinálnom. Egyetlen darabot se. Mindig azt mondom, hogy egyszer majd elhatározom magam, és lefogyok... Gondolom akkor a hátam is fog... Vagy megpróbálom elfogadni magam :)) Köszönöm amiket írtatok, ha elég erőt gyűjtök, megfogadom a tanácsaitokat!
2009. jan. 21. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!