A hátamból szeretnék fogyni. Ez most lehet hülyén hangzik. Hogyan tudnám ezt megvalósítani?
Hát faragni télleg csak sebésszikévellehet.
Mert lokális fogyasztás nincs.
Ha mozogsz, és könnyű diétát folytatsz, mindenhonnan megy majd le egyenletesen
A test alkata függ a genetikától is. DE! Általában oda hízunk, ahol kevésbé erősek az izmaink. Az erős izom nyugalmi állapotban is sok kalóriát (energiát) éget. Ha lefogysz,a hátadról is leugrik a zsír, majdan célirányos erősítéssel megakadályozhatod, hogy visszamenjen. Izomerősítésre a nagy súlyokkal végzett kis számú gyakorlat a jó- de pl a fekvőtámasz is csodákra képes a hátadnál. Azt az állapotot általában megszokja a test, amit 1-2 évig tartasz. Tehát ha lefogysz, akkor ennyi ideig ügyeljél a súlyod megtartására, utána könnyebb lesz- de közel sem automatikus... Ahány test, annyiféle.
Este minden, méga levegő is hízlal- engem is. Becsapni úgy szoktam magam, hogy én esténként sportoltam. Fogyásra a futás, úszás, az aerob sportok jók, de csak akkor ég a zsír, ha lihegés nélküli tempóban, legalább egy órát tart a zsírégető edzés. Hiszen az első fél órában még csak a véred cukortartalmához nyúl hozzá a tested, utána jön a zsírbontás-amihez oxigén kell, ha lihegsz, ez nem jut be elégségesen a testedbe.
Figyeljél a naponta bevitt zsír- és szénhidrátmennyiségre! zsír kell az ebben oldódó vitaminok, szénhidrát pedig az agyműködés miatt (is), de van különbség egyszerű és összetett szénhidrátok között, ami azok feldolgozását illeti. Ez így hasznosabb, mint a kalóriaszámlálás. A gyümölcsökben is - nem mindben- soka cukor. És nagyon igaz, hogy sokszor egyél kevés nem hízlalót, ezzel folyamatos munkára kényszeríted az anyagcserédet, ami ettől felgyorsul. Míg, ha koplalsz, egy szem zöldborsót is maximálisan hasznosítasz, mert a test azt hiszi háború van.:), lehet, hogy sosem kap többé enni és mindent elraktároz- zsír képében.
Nagyjából ezek a sikeres és tartós fogyás alapjai.
Sok sikert Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!