Milyen fogyókúrával tudok lefogyni 5 kilót, amit ti is próbáltatok már?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 16:07
2/11 anonim válasza:
Próbáld ki a BIO-C.L.A.-t!!!én kipróbáltam,mindent ettem,persze mértékkel..4 hónap alatt 7 kilótól szabadultam meg!Sok sikert!!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor majd kipróbálom, ha ilyen jó.
2010. dec. 7. 16:18
4/11 Saten ҉ válasza:
Esetleg sport? Egészséges étkezés?
5/11 A kérdező kommentje:
Sportolok, de egy konkrét fogyókúrára gondolok.
2010. dec. 7. 16:25
6/11 Saten ҉ válasza:
Most egy tömegeknek gyártott nők lapjás okoskodást szeretnél? Mert abban nem tudok segíteni. Miért nem próbálsz meg személyre szabott diétát összerakni magadnak?
7/11 anonim válasza:
mert a tesztoszteron.hu nem okoskodás.... szerintem a női kérdező nem erre kíváncsi
8/11 Saten ҉ válasza:
A tesztoszteron.hu-s cikk átlagembereknek szól és szépen össze van írva benne az alapok. De ha tudsz jobbat akkor linkeld be.
9/11 anonim válasza:
Saját módszerem, itt nem publikus
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Elolvastam a teszoszteront, és tényleg minden alaposan le van benne írva.
2010. dec. 15. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!