Ez így milyen? Sok? Nagyon rossz? És ezután hogyan tovább?
A történet röviden annyi,hogy 1éves anorexiás időszakom után következett egy zabálós időszakom...amikor is meghíztam.Kb egy hónap alatt.Ezt szeretném leadni.Nem szeretnék csontsovány lenni,de egy öt kilótól szeretnék megszabadulni,mert kb olyan súlynál látszottak szépen az izmaim,és a csontjaim.
Mivel ugye egyszer az evést egyszer a koplalást vittem túlzásba,nem tudom milyen a normális fogyókúra.Pedig régen mindent tudtam az egészséges életmódról,de valahogy az elmúlt egy évre nem tudok,és nem is akarok visszaemlékezni,és tudom fura de az ilyen dolgok teljesen kimentek a fejemből.
Mai kajám az ilyen:
r:kávé,egy szelet sütőtök pite
e:fél tányér tökfőzelék
most ettem egy műzliszeletet,és egy narancsot
Vacsira banánt tervezek tejjel.Szerintetek milyen?
Sok vagy kevés?Nagyon rossz?Mit lehetne még?
És hogyan legyen tovább?
Mennyi idő alatt adhatom le azt az öt kilót?
Igazán nincs rajtam sok felesleg,de azért mégis...
A mozgást vagy úgy tudom megoldani,hogy egyszerre egy-másfél óra vagy reggel+este is 20perc.Légyszi segítsetek :/
Már meg ne haragudj, de a tököm televan az ilyen agyatlan ostobaságokkal. Oké,hogy fogyni akarsz,de akkor legyél legalább tisztában azzal,hogy kajakra kevés a tudásod ami a diétát illeti.
Nem, nem jó egyáltalán. TÚl sok a szénhidrát.
Sütőtök pite ? Azt hiszem viccelsz.
Fél tányér tökfőzelék oké, de kevés és kell hozzá fehérje
Banán este nem jó. Az egész menünek SÜRGŐSEN szüksége van egy újraírásra
Reggeli: na itt legyen a szénhidrát java: zabpehely,gyümölcs
Ebéd: zöldségek(pároltak) + sovány párolt hús
Vacsora: fehérje és csak fehérje: túró vagy tej
Tízórai és uzsi magok vagy bármi ami könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!