170 cm és 49 kg vagyok hogyan fogyhatnék ebböl? Van pár kg felesleg rajtam amit szeretnék eltüntetni eddig minden fogyókúrát kipróbáltam de nem sikerült semmit
Figyelt kérdés
fogynom ezért 4 nap viznapot szoktam tartani és utána 1 nap 300 kcal naapot de ezt nem fogom sokáig birni ezért szeretnék ötleteket hogyan adhatnám le azt a pár kilo felesleget2009. jan. 17. 20:42
11/18 A kérdező kommentje:
tudtam hogy majd mindenki leugat ezért több kérdés nem lesz megnyugodhattok majd kitalálok én valamit
2009. jan. 18. 13:16
12/18 anonim válasza:
Oké. Le vagy sz@rva ha ennyi eszed van...
Az anorexiáról meg olvashatnál egy kicsit.
De ha gondolod lehetsz bulémiás is.. akkor nem kell a finomságokról lemondanod, csak hánynod kell utána...
sok sikert ! :)
13/18 anonim válasza:
Sovány vagy, ne te legyél felháborodva.
14/18 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az utolsó komment írásakor beismerte, hogy az alábbi kérdést is ő írta, jól sejtettem. Abból gondolom, hogy azt írta nem lesz akkor több kérdés...
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__12..
15/18 A kérdező kommentje:
soha nem lennék bulimiás mer nem vagyok egy két pofára zabáló tehén ennyit erről
2009. márc. 31. 13:24
16/18 anonim válasza:
sportolj és táplálkozz egészségesen. attól tökéletes alakod lesz formás fenékkel lapos hassal. ha koplalsz megcsunyul az arcod, azt meg gondolom nem akarod.
17/18 anonim válasza:
Bazm@meg még te vagy felháborodva?? 49 kilósan csókot adnék minden szembejövőnek.Nem vagy te más mint egy anorexiás p@csa
18/18 anonim válasza:
Idefigyelj a barátnőm gyűlöli magát. 169 cm és 41 kiló. Az összes fiú szerint egy undorító csontváz. Télena radiátor mellé kell ültetni mert annyira fázik amikor a többi pólóba van neki lila a szája. Ahhoz hogy sportolni tudj be kell vinned energiát. Ez olyan mintha lenne egy szuper Ferrarid(ami ez esetben te vagy) a garázsban de nem lenne üzemanyagod(ami ez esetben az kcal). Egyszerű ha nincs üzemanyag nem működik a Ferrarid. Ez van ha nem viszel be elég kcal-t akkor nem fogsz működni. És ha ezt nem látod be akkor sajnálom de úgy végzed mint a videós csaj. Ha küldenél az alakodról képet akkor talán tudnánk tanácsot adni addig ne várj semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!