Szerintetek lehet-e kenyeret fogyasztani fogyókúra alatt? Ha igen, milyet javasoltok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 09:18
1/9 anonim válasza:
Van, aki szerint lehet boldogan élni kenyér nélkül, én nem tudok. Viszont CSAK reggelire eszek kenyeret, és akkor is vagy teljes kiőrlésű tönkölybúzából készültet, vagy bakonyi barnát, tehát nem fehérkenyeret.
Döntsd el, hogy ki tudod-e iktatni teljesen, ha nem akkor egyél csak reggel. Ha nem hiányzik annyira, hogy ezen múljon a bukás, akkor ne egyél kenyeret.
2/9 anonim válasza:
Én az Update 1-es szeletelt kenyeret,vagy a Fogyi kenyeret ajánlom.
3/9 Nostro the overlord válasza:
Én igenis eszek kenyeret szálkásítás közben. Csak akkor nem fél kilót, hanem csak 4 szeletet.
4/9 anonim válasza:
Napi 1 szelettől nem lesz bajod... Akkor gáz, ha minden étkezéshez eszel szénhidrátot. Ha ettél kenyeret, aznap már ne egyél semmi tésztafélét!
5/9 anonim válasza:
Szerintem lehet, csak mértékkel. Ez amúgy mindenre igaz.
Ha van kenyérsütő géped, használd, mert nagyon jó és egészséges kenyeret lehet vele sütni, nagyon olcsón.
6/9 anonim válasza:
Teljes kiőrlésűből ehetsz nyugodtan, de persze mindenből mértékkel. Én sem tudok megvélni tőle (nehéz is lenne, mert ha egész napozok, azt a legegyszerűbb vinni).
7/9 anonim válasza:
Én rozsos-magosat eszem (frisset, nem tartósítottat), reggelire 2 szeletet (nem nagy szeletek), a tk-t nem bírom (naponta 3-szor kell wc-re mennem tőle). Nekem így jó.
8/9 anonim válasza:
Én is fogyózom, és kenyeret nem eszem, esetleg egy fél szeletet egy héten. nekem igy bejön
9/9 anonim válasza:
Én minden nap eszek kenyeret, eddig fogytam 10 kg-ot (3 hónap alatt)
Egy szelet eszek minden nap, sima fehér kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!