Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a termékről? :O

Mi a véleményetek a termékről? :O

Figyelt kérdés

Slim 'N Lift Supreme Comfort - csípőszorító

mi a véleményetek róla? lehet vele fogyni diéta és torna mellett ? vélemény ?!

2010. dec. 2. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
fogyni??? te félreértetted a reklámot!! ez nem fogyasztó cucc, csak alakformáló, mint egy harisnya, vagy füző! leszoritja a hájadat, igy szépen áll rajtad a ruha, de attol még nem ég le a zsirod!
2010. dec. 2. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:
tudom h nem fog leégni a zsír. annyira hülye még nem vagyok (: de az olyan mint a lányoknál akik fiúk akarnak lenni... elszorítják a mellüket és nem nő... gondolom a hassal is ez lessz... és mint a fűző. az elszorítja a hasad és kisebb lessz...
2010. dec. 2. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
attol még megno a melluk, csak nagyon le van szoritva
2010. dec. 2. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
birom mkor a koverek valami kibuvot probalnak keresni a mozgas es dieta alol. leszorithatod a hasad attol meg hizni fogsz es noni fog ha sokat eszel es nem mozogsz. legfeljebb majd egy szammal nagyobb hasszorito kell mindig. :)))))
2010. dec. 3. 11:56
 5/6 A kérdező kommentje:

képzeld h rengeteget mozgok és alig eszek...

és 1 dekát sem fogyok. és hoppá csak 14 vagyok. mond hogyan fogyjak le min 5-6 kilót és megcsinálom ;)

2010. dec. 3. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:
ja és nem vagyok kövér ;) csak 5 kiló súly feleslegem van... még kövér-.- látatlanba ne kövérezzél le-.-
2010. dec. 3. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!