Mi a véleményetek erről a termékről?
Figyelt kérdés
Nikken Essential Balance Turmixitalpor
Legyen szíves csak az írni aki már próbálta! Köszi:D
2010. jan. 12. 22:08
1/7 anonim válasza:
Én most 7 és 17-en élek, de bármilyen fogyiport is iszol, bármennyi vitamin is van benne, egyél hosszá még pluszban vitamint, és étvágycsökkentőt, különben egy hisztis leszel az éhségtől. :( Nekem már -5 kiló másfél hét alatt, az ebédet és a vacsorát váltom ki a fogyiporral.
3/7 anonim válasza:
Bezony... Rájöttem hogy a topmodellek miért hárpiák. Nem esznek semmit és hisztisek. Próbáld ki nyugodtan.
4/7 anonim válasza:
Ezt tudományosan is meg lehet magyarázni :D Kevés szénhidráttól szarul leszel agyilag is és testileg is
5/7 anonim válasza:
Úristen, és ezt képes vagy megenni?
6/7 anonim válasza:
Akarom mondani meginni. Látom jó marketinggel minden szart el lehet adni. Asszem fogyókúrás csomagba fogom gyártani a lósz@rt...
7/7 anonim válasza:
Nekem orvos javasolta, napi 600-800 kalórián vagyok. Én is szívesebben ennék pörköltet nokedlivel, de ez van. Az első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!