Hogy lehet az, hogy reggel kevesebb vagyok wc előtt, mint lefekvéskor?
igen, mozgok, de mozgás nélkül is így nézett ki a dolog. na, köszi a válaszokat :D
szerintem semmi beteges nincs abban ha ezt tesztelgetem.
"Nem tudom sportolsz-e,de azt tudom, hogy ha egy bizonyos pulzus számon(140) mozogsz fél órát,akkor a tested több órán át égeti a zsírt.Így lehetsz kevesebb reggel mint este."
na ennek mi köze az alváshoz?!:D
Bénabéla11,a te válszodnak mi köze a kérdéshez???
Csak a gyengébbek kedvéért:én pl este edzek,mivel máskor nincs időm,így éjszaka ALVÁS közben is működik ez a dolog!!
Ennyi köze van az alváshoz!
azok a kiváló minőségű mérlegek...
sztem ne grammra pontosan mérjétek magatokat, és ne naponta 100szor... hetente egyszer bőven elég, zsírból úgyse fogyunk sokat, 1 nap max 10-15 dkg-t (persze csak az aki fogyózik)
Amikor a testben égési folyamat van, akkor oxigén be, széndioxid ki.
Szóval, két oxigén atom kiránt egy szénatomot - CO2.
Ez az egyik fele.
A tüdő párásabb hely, mint a szoba, tehát több pára ki, mint be.
Azonkívül a bőr is párolog, helyenként izzad.
Ez a 3 hatás együtt természetesen mérhető súlycsökkenéssel jár.
Ha szeretsz kísérletezni, mérd meg, egy héten mennyi a bevitt étel-ital, s mennyi a távozó. Nem csodálkoznék, ha fele sem lenne.
Én nem mérem meg, elhiszem, amit mások mérnek :-)
Atya úr isten!
Nagyon-nagyon remélem hogy egyes válaszokat olyan 12 év alatti gyerekek írták, akik még nem tanultak fizikát és nem igaz az, hogy ennyit ér a mai fizika oktatás.
Amit megemészt a szervezetünk - legyen az szénhidrát vagy bármi más - annak az anyagnak megszűnik a tömege? Hm... érdekes elgondolás... Szerencsére a világ nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!