Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy reggel...

Hogy lehet az, hogy reggel kevesebb vagyok wc előtt, mint lefekvéskor?

Figyelt kérdés
szóval észrevettem, hogy este megmérem magam, utána már nem megyek wc-re, ágybabújok, és az ágyból első utam a mérleghez vezet, és van, hogy fél kg-val kevesebbet mutat(pontos, nem mozdítom el, nem merül). hova lesz ez a sokminden egy éjjel alatt? kipárolog belőlem?!:D
2010. nov. 28. 23:49
1 2
 11/20 provokativ88 válasza:
szerintem az a beteges aki mondja,birok ilyen kommentalokat... Na Reggel minden ember kevesebb,ez teny es valo...es ha jol tudom aza pontos kg amenyit reggel mersz mert akkor meg ures gyomrod.
2010. nov. 29. 08:58
 12/20 A kérdező kommentje:

igen, mozgok, de mozgás nélkül is így nézett ki a dolog. na, köszi a válaszokat :D

szerintem semmi beteges nincs abban ha ezt tesztelgetem.

2010. nov. 29. 10:17
 13/20 bénabéla11 ***** válasza:
0%

"Nem tudom sportolsz-e,de azt tudom, hogy ha egy bizonyos pulzus számon(140) mozogsz fél órát,akkor a tested több órán át égeti a zsírt.Így lehetsz kevesebb reggel mint este."

na ennek mi köze az alváshoz?!:D

2010. nov. 29. 11:01
 14/20 anonim válasza:

Bénabéla11,a te válszodnak mi köze a kérdéshez???

Csak a gyengébbek kedvéért:én pl este edzek,mivel máskor nincs időm,így éjszaka ALVÁS közben is működik ez a dolog!!

Ennyi köze van az alváshoz!

2010. nov. 29. 13:08
 15/20 bénabéla11 ***** válasza:
az én korábbi válaszomban már megkapta a választ, nem kell felkapni a vizet...a tested edzés nélkül is dolgozik...ezért irtam csak...nyugivan:D
2010. nov. 29. 13:56
 16/20 anonim ***** válasza:
talán azért mert este a gyomrodban van a kaja, reggel meg már nem...?
2010. nov. 29. 14:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Én reggel 2 kg-val vagyok könnyebb mindig mint este. És normál étrend mellett, úgy, hogy 7kor avcsizok, de csak könnyűt. A reggeli súlyod a valós súlyod. Nekem volt olyan, hogy délben megmértem magam, majd ettem-ittam, 3-kor újra megmértem magam és 1,5 kg-val kevesebb voltam mint a déli méréskor. Este meg megint több.
2010. nov. 29. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:

azok a kiváló minőségű mérlegek...

sztem ne grammra pontosan mérjétek magatokat, és ne naponta 100szor... hetente egyszer bőven elég, zsírból úgyse fogyunk sokat, 1 nap max 10-15 dkg-t (persze csak az aki fogyózik)

2010. nov. 29. 16:31
 19/20 sheriffkoma válasza:

Amikor a testben égési folyamat van, akkor oxigén be, széndioxid ki.

Szóval, két oxigén atom kiránt egy szénatomot - CO2.

Ez az egyik fele.

A tüdő párásabb hely, mint a szoba, tehát több pára ki, mint be.

Azonkívül a bőr is párolog, helyenként izzad.

Ez a 3 hatás együtt természetesen mérhető súlycsökkenéssel jár.

Ha szeretsz kísérletezni, mérd meg, egy héten mennyi a bevitt étel-ital, s mennyi a távozó. Nem csodálkoznék, ha fele sem lenne.

Én nem mérem meg, elhiszem, amit mások mérnek :-)

2010. nov. 29. 18:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Atya úr isten!

Nagyon-nagyon remélem hogy egyes válaszokat olyan 12 év alatti gyerekek írták, akik még nem tanultak fizikát és nem igaz az, hogy ennyit ér a mai fizika oktatás.

Amit megemészt a szervezetünk - legyen az szénhidrát vagy bármi más - annak az anyagnak megszűnik a tömege? Hm... érdekes elgondolás... Szerencsére a világ nem így működik.

2016. júl. 22. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!