Hogy lehet az, hogy reggel kevesebb vagyok wc előtt, mint lefekvéskor?
Figyelt kérdés
szóval észrevettem, hogy este megmérem magam, utána már nem megyek wc-re, ágybabújok, és az ágyból első utam a mérleghez vezet, és van, hogy fél kg-val kevesebbet mutat(pontos, nem mozdítom el, nem merül). hova lesz ez a sokminden egy éjjel alatt? kipárolog belőlem?!:D2010. nov. 28. 23:49
2/20 A kérdező kommentje:
kapcsolok diktafont.
naa, most komolyan!
2010. nov. 28. 23:56
3/20 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Ennyit nem finghatunk,izzadhatunk vagy nyálazhatunk ki! :D
4/20 anonim válasza:
Mivel napközben eszel, és napközben folyamatosan változik a súlyod egy kicsit.
5/20 anonim válasza:
Tiszta vízgőzt lehelsz ki! Ez problémát okoz megérteni? Ha rálehelsz egy üvegre párás lesz, nyolc óra alatt fél liter nem is sok.
6/20 anonim válasza:
Na de ugyanannyi vízgőzt be is lélegzik a levegőből.
7/20 Pedobearrr válasza:
éjszaka nemhiszem hogy spontán alvajárással kirabolod a hűtőt..
8/20 bénabéla11 válasza:
izzadás, párolgás, illetve alvás közben is használod a napoközben bevitt tápanyagokat...pl az izomban és a májban raktározott szénhidrátokat...
este mikor lefekszel még van energiája a szervezetednek, reggelre kiürülnek a raktárak...ennyi
9/20 anonim válasza:
Amíg te alszol,a tested dolgozik,így nem áll meg az emésztés és ásványok felhasználása sem a szervezetedben.
Nem tudom sportolsz-e,de azt tudom, hogy ha egy bizonyos pulzus számon(140) mozogsz fél órát,akkor a tested több órán át égeti a zsírt.Így lehetsz kevesebb reggel mint este.
10/20 anonim válasza:
"este megmérem magam, utána már nem megyek wc-re, ágybabújok, és az ágyból első utam a mérleghez vezet," ez beteges....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!