Abbahagynád a fogyókúrát ha a párod kérne meg rá?
Én most abban a helyzetben vagyok,hogy kemény munkával lefogytam (68 kg-ról kb. 59-re),aztán összejöttem a barátommal,akivel lassan 3 hónapja együtt vagyunk. Most szeretnék egy kicsit izmosabb,atletikusabb testet (mert a súlyomat egész jól tartom,nincs vele gond),kisebb testzsírszázalékkal,a barátom pedig könyörög hogy ne tegyem mert szerinte tökéletes a hasam így hogy van rajta egy kis puha párna és alatta érződik az izom.
Ti mit tennétek ilyen szituációban?
az én testem, az én életem, én döntök felette. de az én párom nagyon rendes. ha nem látom magam szépnek, akkor ad önbizalmat, hogy de, de, az vagyok. ha pedig úgy döntök, hogy változtatok ezen azon, akkor teljesen támogat. ha azt látja hogy veszélyeztetem az egészségemet akkor agymosást tart. de ez így jó.
egyébként edzeni kéne eljárnod, ennek meg még örülnie is kéne, mert egészséges, esetleg menjetek együtt. fogynod már úgysem kell.
Egyetértek az előttem szóló első mondatával.
A saját tested, olyanra formálod, amilyenre akarod.
Én elég csontoska vagyok, de ha a barátom azt kérné, hogy hízzak, mert nincs mit fogni rajtam és érezni pár bordámat, stb, akkor tuti nem tenném meg, mert én úgy nem érezném jól magam (nem vagyok táplálkozási zavaros)
En bevallom, hogy nem ertem azt, hogy miert kell errol a parodnak tudnia, hogy Te eppen dietazol, vagy tornazol stb.
Ez a Te maganugyed! A ferfiak altalaban nem szeretik azt, hogy a parjuk ad magara, vagy odafigyel onmagara, viszont amikor mar a neje elhagyta magat akkor mar kritizaljak, hogy hogyan nez ki, esetleg megcsaljak, vagy elhagyjak...
Ez az En tapasztalatom a kornyezetemben, de En soha nem avattam be ezekbe a noi dolgokba a ferjemet, mert ugy ereztem, hogy EN vagyok, s EN dontok, igy elkerultem a vitat, es csinos is maradtam.
Nem vagy betegesen sovány kicsim.Ahogy írták is előttem,ez a te ügyed,nem kell magyarázkodni miatta,főleg ha még értesz is hozzá,írtad,hogy mérsz testzsírt,tehát jól csinálod.
Ha fel akarsz szedni pár kilót az izom legyen inkább,ahogyan az a terveidben is szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!