Fogyni szeretnék. Tudtok adni tippeket?
Figyelt kérdés
Gyerek vagyok, tudom hogy ienkor nem szabad fogyni mert fejlődésben vagyok, de nekem le kellene dobni pár kilót mivel túlsúlyos vagyok... Ha tudtok valamiket légyszi Commenteljetek.2010. nov. 26. 14:44
1/4 Charon válasza:
A Callanetics torna sokat segíthet. Nem kell hozzá koplalni, sem pedig összevissza ugrabugrálni. Bármelyik könyvesboltban megkapod a könyvet:)
2/4 anonim válasza:
ne egyél, ilyen egyszerű, aki nem eszik fogy. tudom, hogy ez bunkón hangzik, pedig ennyire egyszerű. de igyál sokat, és egyszer vagy kétszer egy nap kevés tápláló dolgot egyél.
3/4 anonim válasza:
délelőtt sok gyümölcs, ebédre szinte bármi, de azért nem csülük krumplival, du sok szüldség, 6 óra után ne egyél. Sok folyadék. No chips, csoki...
És a tornatanárodat is megkérdezheted, hogy mit mozoghatnál többet?
És kitartás!!! Elhatározás, és utána csinálni egészségesen, normál határok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!