Ez megfelelő étrendnek felel meg?
Reggeli (7 körül): egy 100 g-os croassion + 2,5 dl tej
Tízórai: 1 alma + 1 körte + 1 szendvics (zsírszegénytúrókrémmel megkenve, 25 g tiroli felvágott, pritamin paprika, 50 g zsemle)-->amúgy nem egyszerre ettem meg
Ebéd (f4kor): 1 tányér marhagulyás leves majd fél órával később 1 db bécsi virsli 60 g főtt krumplival, 20 g mustárral és céklával
Uzsi: 1 kiwi, 2 alma, 1 körte --> szintén nem egyszerre
Majd 40 percet tekertem a szobabiciklin
Vacsi (f7-7 között): 2 db bécsi virsli, 50 g főtt krumpli, 1 db paradicsom
És lehet, hogy lefekvés előtt megiszom még 2,5 dl tejet, de nem biztos.
Az a helyzet, hogy anorexia-féleségem volt, és kb. 1 hónapja eszek normálisan.
Szerintetek ez már jó?
Általában reggelire felvágottas zsemlét eszem, vagy műzlit, tejberizst, csak most volt itthon croassion.
ált. összeszámolgatom, hogy kb mennyit ettem egy nap, mióta újra eszem, indultam ugye (mikor csak napi 1x ettem) olyan 600 kcalról, majd bejött a leves hússal, az már olyan 800 kcal, majd leves plusz második, vacsira kefír, aztán egy esti úszós nap óta eszem normális vacsit (hal/csirkecomb,mell/sajtos-baconos-pulykamell-->bűár ez inkább ebédre megy.)
szval most kb. 1800-2000 kcal között mozgok.
Szegény fizikatanárom, most kiborulna =D mondta, hogy nem érti, mia francnak számolgatják a fogyós nők a kalóriákat, mert: BAROMSÁÁÁG!! Valszeg azt mondja, nem azt kell nézni, hogy mennyi kcal, hanem az ízét élvezni, meert finom xD =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!