Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik több mint 10 kilót adtak...

Akik több mint 10 kilót adtak le! Hogyan csináltátok, mit sportoltatok, mennyit, és mennyi idő alatt fogytatok le?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 08:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Előtted levő vagyok, és én is írok, rajzolok, bár heti egy mérésre-mérlegelésre gondoltam. Ha a kérdezőt nem zavarja, én szívesen venném itt a leveledet január elején az eredménnyel. Írhatsz privire is!!

Kitartást és sok-sok mínusz kilót karácsonyra minden fogyni vágyónak!!!!!

2010. nov. 23. 11:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

OKé, megírom az eredményt, de Te is. :)

Én is hetente mértem magam, de így jobb hogy naponta, mert tudom követni... Minden reggel ugyanakkor állok mérlegre.

Én is azt tartom jónak, ha valaki saját maga jön rá hogy mit kell tennie, és nem mindenféle "előre" gyártott diétát kezd el. Lehet valakinek az jó, de neki mondjuk nem... Mindenképp változtatni kell, és akkor lesz eredmény! Sok sikert!

2010. nov. 23. 12:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nos, kedves utolsó? Hogy sikerült a fogyókúra? Nekem őszintén sehogy sajnos. Gyenge voltam-vagyok!!!
2011. jan. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!