Milyen mozgást ajánlotok erős combokra, hasra, popsira?
Szia
Esetleg kezdhetnél táncolni otthon nagyon jól lehet mozogni.
Aerobik? Rubint Réka dvd pl:)
ha egyszerűen összeszorított popóval lépcsőzöl akkor a feneked nagyon izmos lesz:P
Bármit is csinálsz lényeg ,hogy érezd kikapcsolódásnak és ne napi nyűgnek.16 évesen 165 cm magasan szerintem egy 10 kg lemehet és utána ezt a súlyt megtartod és le is adod (rendszeres sport mellett)
végül pár év alatt ,ha kitartóan és rendszeresen csinálod a dolgokat akkor nagyon szép alkatod lesz és meg sem fog látszódni ,hogy 16 évesen elengedted magad picit:)
Sajnos nem otthoni ,de tuti siker:a görkorcsolya a lábra nagyon jó comb popsi stb.
Konditermet is tudnám ajánlani ,de csak ha elmúltál 18 mert ott már terhelnéd a csontokat amihez még fiatal vagy.Lehet ,hogy elsőre cikinek tűnik ,de baromira nem az.Nagyon jó társaságok alakulnak ki ott.
Sok kitartást és sok " - "-t:))
Az ugrálókötél tényleg jó,de nulla állóképességgel,túlsúllyal max 2 percig menne.Kérj egy szoba bicajt karácsonyra.Bár akiket ismerek és van szoba bicajuk,azoknál mindig az az új szobainas és porosodik.Tehát nem otthon kellene edzened,hanem valami csoportos edzésen,ahol nem mehetsz haza,ha már unod,vagy nincs kedved csinálni.
Elsősorban meg a kajádon kellene változtatnod,ez meg gondolom a szüleiden múlik,nem rajtad.
Ideális testsúly meg nem nagyon van,viszont ideális testzsír% létezik.Egy átlagos korodbeli lány testzsírja kb 18-22%.
egyetértek, hogy érdemesebb kimozdulni otthonról és inkább edzésre járni, mert az otthoni testmozgásnak általában "jajj, csak még egy részt megnézek a himym-ből... kitakarítom a szobám..." stb a vége..
ajánlani tudom a spinninget. az nagyon jó combra, hasra, popsira egyaránt. az első 3 az szörnyű, de utána élvezhető! és tényleg jelentős változás figyelhető meg, ha rendszeresen jársz!
21:12-nál a pont. Szerintem heti 3 cardio gyakorlat elegendő és természetesen DIÉTA(enélkül sajnos hiába kínzod magad,tehát felejtsd el a csokit,csipszet,hambit és hasonló "szemét" kajákat)
Ajánlom neked a taposógépet(lemész egy koedukált edzőterembe és ott tuti lesz) vagy ha ez nem jön be akkor futás!
Legalább 45 percet kellene dolgozni mivel a test kb 30 perc után kezd el zsírt égetni!
Biciklizés és a gyors tempójú séta a legjobb szerintem, legalábbis nekem nagyon bevált. Ugrálókötél és futás helyett jobb a trambulin, mert azzal az ugrálókötélhez hasonló hatást érsz el, csak épp az izületeidet nem terheled meg.
Egyébként meg nem muszáj konditerembe menned, én sem jártam soha, mégis lement 25 kiló. Csak akarat kérdése az egész. Ha tényleg le akarsz fogyni, és van motivációd, akkor nem kell ahhoz konditerem, hogy ne hagyd abba a biciklizést 10 perc után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!