Dokit keresek Bp-en, vagy környékén, aki hasplasztikát csinálna "olcsón" és persze jól?
Figyelt kérdés
Terhesség után nagyon megnyúlt a hasamon a bőr és maradt egy kis felesleg is rajta.
Az, hogy fogyózom és futok az a bőrlógáson sajnos nem segített.
Ha lehet dokiban, hasplasztikában tapasztalt válaszolókat keresek! :)
2010. nov. 17. 09:14
1/8 anonim válasza:
92kg-ról fogytam le 62-re, nekem is lógott a bőröm, de kellő elszántsággal el lehet érni, hogy ne látszódjon. Csak ténylegesen tenni kell érte.
2/8 anonim válasza:
Ha kell megcsinálom neked, igaz nem vagyok orvos, de magamnak is én csináltam, és semmi bajom sincs. Előtte sok rumot ittam h ne fájjon és öntöttem a sebbe is azt csá, le is van fertőtlenítve, ma már csak egy nagy vágás látszódik
4/8 anonim válasza:
Heti 6 napot eddzek, napi 3 órában :D rendesen kajálok, most 73kg vagyok és szép kockás a hasam :)
5/8 anonim válasza:
jajdejó! és mennyire volt megereszkedve a bőröd? :) szépen visszament?:)
6/8 anonim válasza:
Szépen visszament, ha otthon lennék meg is mutatnám, de így suliból elég nehéz, képet küldeni. :) Nem volt extra gáz, de lógott rendesen.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a roppant hasznos válaszokat!
Van itt olyan, aki nem elítél, hanem tényleg tud orvost ajánlani?
Előre is köszi
2010. nov. 17. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!