Ha elhagyom a vacsorát, akkor kb. mennyi idő után fogok fogyni?
utolsó válaszoló miért kell ilyen parasztnak lenni?ha zavar,hogy megkérdezi,akkor minek foglalkozol a kérdésével.lapozz tovább és kész.
hogy valamit a kérdésre is írjak,szerintem tuti,hogy látszani fog eredmény.én sem ettem este,max salit és látható volt a változás.
Semmikor. A fogyókúra nem abból áll, hogy kihagysz egy étkezést. Ha nem eszel vacsorát, akkor esténként merülni fog benned az elem. Fogyhatsz akkor is, de elsősorban izomból fogsz, és azzal semmire nem mész. Ha valóban fogyni szeretnél, akkor komplett diétát kell folytatni, ami egy nap minimum ötszöri étkezésből áll, de ha korán kelsz, hatra is feloszthatod!
[link] <--- itt találsz ötleteket különböző diétás étkekre, plusz kalóriatáblázatot, stb.
Gondolom nem elfonnyadni szeretnél, hanem jó alakot formálni. Akkor pedig némi mozgás is elengedhetetlen a cél eléréséhez. A legfontosabb pedig a betartott diéta. Ami pedig eszedbe se jusson: az "este 6 után nem szabad enni" című elavult, téves feltételezés. Ne gyengítsd le a szervezeted!
Ha van valami kérdésed, nyugodtan tedd fel.
Üdv, egy edző
Utánanéztem a vacsorás kérdéseknek, de nem találtam olyat, aki a saját tapasztalatát írta volna le. Pedig az én kérdésem pontosan ez!
Azért köszi minden választ, mert baromira éhes vagyok esténként, és már valami alternatíván gondolkodom. Egyébként pedig kezdő vagyok a fogykúra témában, mert a gyerek előtt sose kellett ezzel foglalkoznom. Én a vacsorázz mint egy koldus dologból indultam ki. Akkor az edző válaszoló meg tudná nekem írni, hogy ha iszonyú lájtos vacsorát eszek pl. nyers saláta, akkor az okés? És csak semmi koplalás. Jó! Köszi!
Neked működött? Mennyi idő után szoktál hozzá a dologhoz, és mikor uzsonnáztál, tehát ettél utoljára. És mennyi idő után fogytál és mennyit? Mikor történt mindez és tartod a súlyod vagy nem?
Kezdő fogyisként, rögtön a no vacsora ugrott be, mert nem ez a normális súlyom csak a terhesség után maradt rajtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!