Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj ha minden nap eszem egy...

Baj ha minden nap eszem egy kis főttkrumplit a levesből?

Figyelt kérdés
nem értek hozzá, és ugy vettem észre, amiota eszem (tényleg nem sokat, répával, husival huslevesbol), azota megállt a fogyásom, pedig egész nap alig eszem ch-t ezen kivul
2010. nov. 14. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez eszed az nem jó.Mozogsz eleget?A fogyás amúgy megállhat,még akkor is ha alig eszik az ember.Ird le mit eszel egy nap,úgy könnyebben lehet segíteni.Amúgy a egjobb ha reggel eszel normálisan(az egész napra energiát ad)ebédre föttételt mégha csak hus és sali akko is,és 6 ig még valami könnyüt vagy gyümit .amikor úgy érzed köztes időben h éhes vagy igyál meg egy pohár vizet vagy mást(ne kolát)mert sokszor csak szomjas az ember,de az is elég ha kicsit eltelit és nem eszel annyit majd.És a legfontosabb a mozgás.Ismerösöm koplalt nagyon és most kétszer akkora mint volt mert ahoyg a szervezet majd rendes ételhz jut egyböl elraktározza.
2010. nov. 14. 13:20
 2/8 A kérdező kommentje:

én nem koplalok, megjártam már a jojot, tobbszor is.

a reggelim: 2-3 db tojás olaj nélkül, virslivel, vagy salival, vagy magában.

tizorai: kefir/joghurt/narancs/alma/activia

ebéd: csirkemell salival, paradicsommal, ontet nélkul, egy icipici vajon átforgatka (1 tk) van amikor halat eszem, soban ázott tonhalkonzervet, semmiképp nem az olajasat.

tizorai: van amikor kimarad, mert dolgozom, de ha nem, bekapok egy narancsot, vagy abonettet (16kcal/db) csirkefelvágottal

vacsi: az olyan mint az ebéd, vagy sovány túró körözöttként

mellé megiszom 2-3 liter vizet egy nap, meg egy fogyis teakeveréket (azthiszem enyhén vizhajto hatásu)

állomunkát végzek, fodrász vagyok, egész nap jár a lábam, kezem. igy a nap végén ha meghallom a mozgás szot, fobelovoném, ez van, szerintem még igy is jobb mintha egész nap ulnék, aztán beesnék a tv elé.

minden nap sétálok egy orát kutyával, meg ha bevásárolok, ahova tehetem, gyalog megyek. de ezek eddig is igy voltak, nem hiszem hogy segit a fogyimon. szóval kulonosebb gondot nem forditok a mozgásra egyelore, mert ilyen suly mellett tényleg hulla vagyok az állomunkátol.

2010. nov. 14. 13:47
 3/8 A kérdező kommentje:
bocs, a 2. tizorai az az uzsi :):)
2010. nov. 14. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Amúgy nem rossz ez a kaja,mert azért eszel jo dolgokat is:)

Hát sajnos ha nem mozogsz akkor szerintem tartani fogod a sulyod,,amúgy kiba megérgtem h a melo utána semmi kedved nincs mászkálni én még ha itthon vagyok és ha rossz iső van és elálmosodok,edzésre se szivesen megyek pedig szeretem.

Ismerös is csak ideig oráig tudott fogyni sajnos és utna megállt mivel ő sem mozgott.Nem tom mennyire hiszel ilyenekben de vettem 2 honapja relax and tone-t,ha legalább annyi időd lenne ha avval napi 10-10 percet magadra szánnál akkor szerintem az szépen megformál.

Nem akarok okos lenni mert nem tudom mennyi fölös van rajtad meg biztos ezer dolog van ami használ ilynekor hogy átbillent a "megint fogysz" oldalra.Ha eszembe jut valami még irok,de ez a relax and tone egy próbát megér igaz csak ha van napi 20 perced ilyennel foglalkozni.

2010. nov. 14. 14:08
 5/8 A kérdező kommentje:
hallottam már rola :))) sajnos annyira nem hiszek ebben a masszirozoban, és hát rajtam nem nagyon segitene, mert min 20 kg-t kellene még fogynom. inkább megprobálok néha futni a kutyával, nem csak sétálni, vagy esetleg hosszabban, abban az állapotban már olyan mindegy :D ha már topshop, a leg megic a kiszemeltem, legalább nem lennék nagyon plötyi később. szerencsémre a bőröm nagyon jó, de ujra formás akarok lenni. igazábol elsosorban valami olyan kellene, ami felporgeti az anyagcserémet, hogy folytatodjon a fogyás, mert eddig olyan szépen haladtam, tényleg, és nem kevés van rajtam, boven a "konnyebb fogyás" kategoriában vagyok, nem az utolso 5 kiloval kuzdok. ha még 10 lemenne, nagyon orulnék, nem ragaszkodom az álomsulyhoz, nemhiszem hogy leszek még olyan mint 16 évesen, csak na.
2010. nov. 14. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Leg magicat én is néztem már,de aztán mégis az air climbert vettem meg.Azt mondják ha hozzászoksz a leghez nem használ.

Amúgy ha van két lábsúlyzód és felteszed,hanyat fekszel az ágyon és elkezdesz "tárogatni" az majdnem olyan mint a leg...na jo azért nem teljesen de avval is simán lehet formálodni.Vagy lemész négykézláb és ugyanugy lábsullyal hátra felemeled a lábad,majd oldalra és vissza,annyi sok hatásos dolog van amihez nem kell kondigép.De akár egyszerüen a lábemelés lábsulyal vagy anélkül.Mondjuk a relax and tone tényleg kiba jó,de tényleg ha van még böven fölös akkor sokig tartana avval formálódni.Na majd gondokodok hátha eszembe jut valami okosság(Amúgy a kenyér minimalizáslása az fontos meg vacsira legjobb elhagyni,persze nehéz olyan kajáét találni ami kenyér nélküli,meg valljuk be sokszor lehet okoskodni hoyg az ember egészségesen étkezzen,de mivan ha nincs rá pénze,mert azért egészségesen élni nem olcsó,és idő se mindig van rá.Mondjuk ha melozol nem biztos h nyugodtan le tudsz ülni minden reggel megkajázni aztán ebédre összedobsz egy kis csirkemleeet salival stb.)Azt mondják ha 20%-al kevesebbet eszik az ember mint amihez hozzászokott már fogyhat.

2010. nov. 14. 15:54
 7/8 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem eszem kenyeret!

az ágyonsulyzot ki fogom probálni :)

2010. nov. 14. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Amúgy még van sok gyakorlat lábsullyal,van ez apár amit irtam de lehet ugyis h fekszelé háton és magad meletta kezed és (nem teszed le a sarkad) a lábad magadhoz huzod mellhez a térd pároslábbal és vissza,vagy egyikláb viszintesen(nyujtva) a másik fent és cserélgeted.Vagy állva akár megtámaszkodva is hátrafelé nyujtott lábad emelgeted.

Rengeteg variáció van és nem kell hozzá más csak sulyzó.

2010. nov. 14. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!