Mi az az "okos liszt" meg "okos cukor" amiről Schobert Norbi karattyol a Vacsoracsatában?
Szerintem meg nincs ezzel semmi baj. Mármint a termékekkel. Az tény, hogy van bennük mesterséges adalék, de nem is kell kilószámra zabálni, ahogy mást sem. Ha valaki napi 1 kanál norbi cukrot (vagyis édesítőt) használ, semmi baja nem lesz.
Én pl. egy terméküket használom, azzal teljesen megvagyok elégedve. A fél kilós csomag elég nekem 2 hónapra.
Amúgy meg az, hogy valaki allergiás lesz a termékükre, nagy dolog. Ez 1 ember a 100ból. Mindenkinek más a szervezete. 10 természetes ételt is fel tudok sorolni, amik allergiás reakciót váltottak ki belőlem.
Ja és a módszerük tényleg jó, én is fogytam 30 kilót. Nem muszáj az ő termékeiket venni. De inkább fogyjak le úgy, hogy eszek közben 1-2 egészségtelenebb ételt, minthogy legyen rajtam csomó felesleg és amiatt legyek beteg. Pl. cukorbetegség, szívrendszeri bajok és még sorolhatnám.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:04
Beteg Troll vagy semmi más:)
Milyen szánalmas:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!