Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kérhetnék egy kis biztatást,...

Kérhetnék egy kis biztatást, hogy elszánjam magam? :-)

Figyelt kérdés
7-8 kiló felesleg van rajtam, még mindig jobb, mint a 25 kg-s többlet szülés után. Igazából a hasam iszonyatos, meg a fenekem és a combom - a hasamról annyit, hogy a múltkor a tüdőszűrőben közölték, hogy terhesen nem lehet röntgeneztetni...pedig nem most szültem :-( Szóval jó lenne erőt venni magamon. Heti 3-szor van időm sportolni a kicsik mellett, és azt is tudom, milyen étrendet fogok követni...na de jön az Advent! Fahéjillat, mézeskalács-és aprósüti-sütés (anyukaként muszáj), forralt-borozás, összebújós, téli esték...tudom, valahol szánalmas vagyok, de ha éreztétek már ugyanezt, hogy az ember szinte sóvárog egy jó gesztenyepüré után...akkor megértitek. Igazából biztatásra vágyom, hogy el tudjam kezdeni a fogyózást, már holnap. Csak még bennem van az is, hogy milyen lesz így a december...:-( Aki megért, az légyszi segítsen, hogy elszánjam magam!!!
2010. nov. 10. 12:43
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én is most szeretném elkezdeni, támogathatjuk egymást! ;)
2010. nov. 10. 14:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez csúcs volt! Köszi! :-D
2010. nov. 10. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!