Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy ruhaméret hány kiló minusz?

Egy ruhaméret hány kiló minusz?

Figyelt kérdés

És kb egy ruha méretet hány nap alatt lehet lefogyni?

Egy hét alatt tornával diétával vajon menne ha elszánt vagyok?

2010. nov. 9. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

heti 3-szor egy óra intenzív sport+egészséges kaják napi 1350 kalória bevitel.

Ezzel egy hét alatt 0,5 kg-ot lehet fogyni. 1 hónap alatt 2 kilót.

Egy ruhaméret kb. 5-7 kg különbség. 3 hónap alatt el lehet érni. Úgy, hogy nem halsz éhen. Én nem lesz jojoeffektus.

2010. nov. 9. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
jav. és
2010. nov. 9. 10:01
 3/10 A kérdező kommentje:
okok köszönöm szépen:)
2010. nov. 9. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom, hogy 10 kilót kellett fölszedjek, hogy egy ruhamérette nagyobb kelljen.

Szóval szerintem az az 5-7 nincs kőbe vésve, sokat számítanak az egyéni adottságaid.

2010. nov. 9. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég volt egy három napos hányós vírus és kifogytam a gatyámból:S De sokkal tovább tartott visszaszedni:S
2010. nov. 9. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
En amikor elkezdtem fogyokurazni 44-es nadragok voltak jok ram... es most 40-es. Max. 5 het alatt, akkor hogy is van ez? :-/
2010. nov. 9. 15:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 4 kg. minusztol...
2010. nov. 9. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem túl pontos ebben mérni.

Nekem van olyan gatyám, ami 3 kg felszedése után nem akart rám jönni, és olyan is, amit +10 kg-mal is fel tudtam venni úgy, hogy állt is rajtam valahogy:-)

Felsővel ugyanez.

Ráadásul a méretezések is mindenhol mások. Van olyan M-es felsőm, ami pl jól áll, és van olyan XL-es, ami feszül annyira, hogy az már ne legyen esztétikus. (És most nem pólókra, meg bő cuccokra gondolok.)

2010. nov. 10. 00:36
 9/10 anonim válasza:
Én 3 hónapja heti 3x2 órát kondizok. 83kg-al kezdtem ami nálam xxl-es méret volt. Ma 85kg! vagyok és l-es a méretem. Azonkívül nem eszem húst csak halat. Az is hozzá tartozik hogy hormon problémákkal küzdök ezért nem fogyok kg-ba. De így minden elviselhető és ami még nagyon jó hogy vérnyomás csökkentőt sem kell szednem mert 120/80 lett. Mindenhova gyalog járok és a világ is sokkal szebb lett. Az autómat eladtam és vetem egy utánfutós biciglit ha nagy bevásárlást csinálok.Az átalakulás az döbbenetes. Ami érdekes az az hogy nem hiszik el hogy nem fogytam csak híztam. A derék bőségem 95cm volt most 84cm. A csípőm 115cm volt most 102. Ha olvassa olyan is ezt aki hormon problémákkal is küzd hidje el nekem hogy lehetünk még csinosak és egészségesek is! Az étkezésem napi 5x annyit ami egy gyerek bögrébe belefér (1.5dl) Kivéve ha gyümölcsről van szó. almából napi 2 dbot eszek de volt hogy 6-ot is ettem. 4 napja már kocogtam is! eddig az se ment. Kitartás és jön az eredmény!
2010. nov. 10. 06:48
 10/10 A kérdező kommentje:

06:48 gratulálok ehhez az akaraterőhöz minden elismerésem:)

sajnos nekem is van hormon problémám:S én is küzdök vele...

2010. nov. 10. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!