Pados doktor-féle diéta után hogyan tovább?
két és fél éve szültem, nemrég sikerült végleg leválasztani a gyereket, így nekiálltam a régen jól bevált diétának, már látszik egy hét után. De hogyan tovább, milyen diétát érdemes csinálni? Amúgy sem vagyok egy édességes fajta, a szopi alatt híztam meg, sok víz is volt/van rajtam
79kg vagyok, azelőtt 55nél soha ne több...
Ebből a diétából még egy hét van hátra.
Megnéztem, mi ez a diéta és kísérteties hasonlóságot vélek felfedezni az ún. bécsi diétával.
Egészségtelen, egyoldalú és mellette masszív koplalás.
Nem mellesleg azt is leírják, hogy megterheli a szervezetet. Nem hinném, hogy neked hiányzott ez a megterhelés rögtön szoptatás után.
Véleményem szerint többet ártasz mint használsz, minél előbb abbahagyod, annál kevesebbet fogsz visszahízni.
Nincsenek csodamódszerek, ha lennének, nem lennének kövér emberek.
:-) Mivel amúgy sem eszek sokat, nekem ez a része nem okoz gondot, és elég jól tálalom saját magamnak, még mondhatni gusztusos is. Nekem a fölös vizet ez viszi le a leghamarabb.
Azért kérdeztem mit kéne ezután, mert innen-onnan hallok kevesebb kalóriás étrendekről, illetve azt is hallottam, nem mindegy, milyen sportba kezd bele az ember.
A futás szerintetek milyen lenne kezdetnek? Mert az aerobikot csináltam régen, de az csak fitten tartott, nem fogyasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!