Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszerű olcsó fogyokúra?

Egyszerű olcsó fogyokúra?

Figyelt kérdés
kb 10 kilót szeretnék fogyni, de hogyan?mit változatassak?mit sportoljak és mennyit? itt nincs edzőterem ugyhogy olyat irjatok amit megy anélkül is én a norbi modszerre gondoltam, jó az a diéta?
2010. nov. 5. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyél sokszor, ne túl sok zsírt és szénhidrátot, valamint mozogj sokat, a futás is jó. Ez az alapja.
2010. nov. 5. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó,csak a Norbi kaják nem olcsók.Viszont az update módszer jó,csak mértékkel kell enni.Ugyan is a Norbi szerint az update1-esekből bármennyit ehetsz,de szerintem ez nem így van.A lényeg ,hogy mindenből kevesebbet egyél,tornázz minden nap plDuci torna,és igyál sok folyadékot,cukormenteset persze.Én is akkor fogytam amikor mértékkel ettem az update kódokat betartva.Jelenleg is fogyózom,eddig 5kiló ment le vele.
2010. nov. 5. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Norbi jó, de nem olcsó. Semmilyen egészséges fogyókúra nem olcsó, mert zöldségre, gyümölcsre és fehér húsra épül, valamint teljes kiőrlésű gabonára - ezek egy vagyonba kerülnek.

Legolcsóbb futás a sport. +10 kilóval lehet is, többel nem igazán.

De erre a kérdésre kb. azt a választ fogod kapni, hogy " ne vegyél kaját, az olcsó".

Sajnos a jó minőségű kaja viszont nem az, és nem csak a mennyiségtől lehet elhízni, hanem a rossz minőségtől is. Vagyis elsősorban ez utóbbitól.

2010. nov. 5. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Utdate 1-est tényleg lehet enni bármennyit, ezek ugyanis csak zöldségek szinte, meg talán egy kis hús, de tényleg feltételezi Norbi is, hogy nem eszel meg egy fél disznót vacsorára. :) Az Update 3-as kajáknál pedig van mennyiségi korlát, sőt, ha valaki hatékony akar lenni, azt tanácsolja Norbi, hogy ne is egyen 3-ast, hanem domináljanak az 1-esek. Súlytartáshoz lehet mértékkel 3-ast is.
2010. nov. 5. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Az update egyáltalán nem drága, ha nem Norbi termékekkel akarsz lefogyni. A Norbi Titok 2 könyvből nézd ki a kódokat és aszerint egyél. Ezek teljesen hétköznapi ételek, sok tejtermék, sovány sajtok, túró, zöldségek és elég sokféle gyümölcs. 1-es kódokból bármennyit ehetsz és egésznap, 2es kódú kajákból csak délelőtt és 3as kódúakat ne egyél addig amíg le nem fogytál. Utána egyszer-egyszer belefér reggelente. Én így fogytam 20 kilót.
2010. nov. 5. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!