Lehet az-az oka annak hogy nem megy le a felesleges 5kg, hogy nincs székletem rendesen? Csak pl 2-3 naponta!
Figyelt kérdés
és ilyenkor mi a teendő? lekvárok meg ilyenek nem segítenek!2009. jan. 7. 18:12
1/5 anonim válasza:
Lehetséges, mert nem normális, hogy ilyen ritkán van székleted. Az lenne a normális, ha minden nap lenne, és akkoris reggel, a reggeli elfogyasztása után.
Szerintem rendszertelenül étkezel. Egyél rostokban gazdag élelmiszereket, azok jótékony hatással vannak az emésztésre.
Petranova
2/5 anonim válasza:
Próbáld meg a mályvateát (FABIANI márkájút). Igen lehet attól a plusz 5 kiló, hogy nem tisztul a szervezeted és halmozódik benne a salakanyag.
3/5 anonim válasza:
Reggelente egyél meg egy joghurtot egy kanál zabkorpával. Igyál meg mellé nap min. 2 liter folyadékot.
Tuti lesz rendesen székleted.
4/5 anonim válasza:
A mályvatea nem jó mert az hashajtó. A dm-be lehet kapni szűztea kapszulát, kb 1300ft-ért, az jó. Énis így voltam hogy nehezen mentem el wc-re. Ha beszedsz minden este v reggel egy szűztea kapszulát akkor kb 12órán belül hat, nem lesz hasmenésed, simán csak el kell majd menned wc-re. Nem hoz kellemetlen helyzetbe, mert ez nem hashajtó. Napi egyet vegyél csak be, de minden nap. A dobozba a használati útmutató azt írja hogy napi 6szem, asszem, annyit ne vegyél be mert akkor lehet h hasmenés lesz a vége. Egy szem és könnyebbek lesznek a napjaid.
5/5 anonim válasza:
Nekem a mályvateától sincs hasmenésem. Este megiszom, reggel normális széklet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!