4kiló fogyás látványos ?
19.1
Soványság
Konzultálj a testsúlyodról az orvosoddal
PA BMI kalkulátor szerint a testsúlyod a magasságodhoz képest nagyon alacsony. A szervezetedből fontos tápanyagok hiányozhatnak
Ezt írja az 54kgrol 168cmhez ez igaz? Meg a Füredi maganlinika bmi calkulatora is ezt írja hogy kevés a súly
12: ez nem megbízható oldal. Teljesen normális súlyra is azt írja nekem, hogy sovány. 20,6-os értékre.
Teljesen egyéni, hogy egy vékony, karcsúbb testalkatú nő vajon sovány, túl sovány vagy normális. Ezt egy számból nem lehet megtudni.
Nyilván vannak olyan értékek, amelyek mindenképpen rosszak. De amik így a határon vannak, azok nem feltétlenül.
Biztosan tudja magáról mindenki, hogy normálisan eszik-e, mozog-e és csak ilyen alkat, vagy csak azért vékony, mert koplal és sanyargatja magát.
Lepontozhatsz, pont leszarom, 169 cm vagyok, 54 kiló, nagyon nem nézek ki jól. 57-58 kilósan az igazi.
54 kiló az alacsony, akkor is, ha neked nem tetszik - én sem jókedvemből vagyok ennyi, hanem betegség miatt.
Nagyon kevés az 50.
Ha minden áron fogyni akarsz mert nem nyugszik a lelked, akkor menj le mondjuk 55-ig, de lejjebb ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!