Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Palacsinta vacsira? Nagyon...

Palacsinta vacsira? Nagyon nagy bűnözés?

Figyelt kérdés
Na ez olyan palacsinta, hogy alma van belesütve, majd tálaláskor fahéj és kristálycukor kerül rá.
2010. nov. 2. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Megszavaztuk neked, megeheted.

A kuratórium

2010. nov. 2. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Első: nagyon nagy voltál :D

A tökéletes karikatúrát nyújtottad az összes ilyen bűnözéses kérdésnek :)

Önkontrollra nincs erejük az embereknek, csak ilyen buta kérdések feltevésére.

2010. nov. 2. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha fogyózol, akkor igen.

Én vacsorára ma kezdtem 3 szelet pizzával, aztán ettem egy tányér kocsonyát, majd egy fél adag bolognait, és kólát ittam rá.

Én hízókúrán vagyok. :-D

2010. nov. 2. 21:27
 4/5 A kérdező kommentje:

anyukám csinálta vacsira, mert barátnőm itt volt, de én nem ettem, mert 1: nem voltam éhes 2: sejtettem, hogy kicsit bűnözés lenne.

úgyhogy nem kell oltogatni

2010. nov. 2. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha fogyózol miért nem rakod be a hűtőbe, és eszed meg másnap reggelire? Így nem fosztod meg magad az édességtől, ha ennyire kívánod (bár inkább ennék gyümölcsöt mint ezt), és a nap folyamán "lemozgod". Ha bűnözni szeretnél inkább reggel tedd lelkiismeret furdalás nélkül.
2010. nov. 3. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!