Palacsinta vacsira? Nagyon nagy bűnözés?
Figyelt kérdés
Na ez olyan palacsinta, hogy alma van belesütve, majd tálaláskor fahéj és kristálycukor kerül rá.2010. nov. 2. 21:13
1/5 anonim válasza:
Megszavaztuk neked, megeheted.
A kuratórium
2/5 anonim válasza:
Első: nagyon nagy voltál :D
A tökéletes karikatúrát nyújtottad az összes ilyen bűnözéses kérdésnek :)
Önkontrollra nincs erejük az embereknek, csak ilyen buta kérdések feltevésére.
3/5 anonim válasza:
Ha fogyózol, akkor igen.
Én vacsorára ma kezdtem 3 szelet pizzával, aztán ettem egy tányér kocsonyát, majd egy fél adag bolognait, és kólát ittam rá.
Én hízókúrán vagyok. :-D
4/5 A kérdező kommentje:
anyukám csinálta vacsira, mert barátnőm itt volt, de én nem ettem, mert 1: nem voltam éhes 2: sejtettem, hogy kicsit bűnözés lenne.
úgyhogy nem kell oltogatni
2010. nov. 2. 21:38
5/5 anonim válasza:
Ha fogyózol miért nem rakod be a hűtőbe, és eszed meg másnap reggelire? Így nem fosztod meg magad az édességtől, ha ennyire kívánod (bár inkább ennék gyümölcsöt mint ezt), és a nap folyamán "lemozgod". Ha bűnözni szeretnél inkább reggel tedd lelkiismeret furdalás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!