1/20 anonim válasza:
Feltételezem lány vagy. Teljesen jó az 54 kg. Ami még fontosabb az az, hogy te jól érezd magad úgy, ahogy vagy.
2/20 anonim válasza:
Az nagyon vékony, már nem is egészséges. Nekem 165/52-vel már lettek kisebb egészségügyi problémáim, 54 kilóra vissza kellett mennem. Így bár van egy kicsi pocakom, de legalább egészséges vagyok. És azért még így is 34-es nadrágokat hordok. :)
3/20 anonim válasza:
"168cm hez elég az 54kg vagy fogyjak?"
Ne fogyj!
"50kg milyen lenne?"
Szar!
5/20 anonim válasza:
Inkább pár kiló izom kellene, nem fogyni.
7/20 anonim válasza:
170 cm most 69 kg vagyok. Így sem vastag de formás kerek idomokkal amit férjem imád! Szerintem jobb lenne 63-65 kg. De voltam 53 na az ultra gáz volt. Úgyhogy hízz, hidd el 168/60-63 lenne jó.
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!