31/38 A kérdező kommentje:
Fogyjak le 50kgra ?
szept. 9. 08:44
32/38 anonim válasza:
Ne súlyt mérj és ne fogyókúrázz. Ha egészségesen eszel és elkezdesz sportolni, akkor úgy is veszítesz testzsírt( magyarán fogysz) és magadon látod majd a változást, nem a mérlegen.
33/38 anonim válasza:
Nekem baromi vékonynak tűnsz a képen, de rossz a tartásod ettől függetlenül.
34/38 A kérdező kommentje:
Akkor ne fogyjak? Ne sanyargassam magam?
szept. 10. 18:43
35/38 anonim válasza:
Ne, egészséges életmódot folytass és az elég.
36/38 A kérdező kommentje:
A környezetem azt mondja 10kgot fogyjak
szept. 11. 17:31
37/38 anonim válasza:
Ne azzal foglalkozz, hogy számokba mérve mennyit fogyj hanem azzal hogy egészségesen étkezz és sportolj. A tested ebben az esetben formálódik majd. Zsírt veszítesz (magyarán fogysz) és izmosodsz (formálódsz) ha egészségesen eszel és sportolsz. Ez nem agysebészet. Már harmadjára írom le csak én. Ha látják körülötted, pl a családod, hogy mit csinálsz akkor majd úgy is elhalgatnak. Ha meg nem, akkor nem kell velük foglalkozni…
38/38 A kérdező kommentje:
Hany kilóval lenne mit fogni rajtam ?
szept. 23. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!