Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az alak hogyan érhető el?

Ez az alak hogyan érhető el?

Figyelt kérdés

Mármint PhotoShop-on, és plasztikai beavatkozáson kívűl értem...

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 2. 16:59
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Utolsó: Van ez a lovalgópad, vagy hogy hívják, ami hasonlóan néz ki, mint pl a szobabickli, sajnos elmenni itthonról nincs lehetőségem.

De erről nem találtam tapasztalatokat. Érdemes lehet befektetni egy ilyenre?

2010. nov. 2. 18:34
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

A képen lévő csaj szerintem nem sportol semmit.

De ha érdekel egy jó alak,akkor nézd meg meg,hogyan edz a bikini szépségverseny világbajnok.

http://www.youtube.com/watch?v=HmSmVbnYhw4

2010. nov. 2. 19:05
 23/32 anonim ***** válasza:
30%

attol fugg kinek...nekem peldaul 3 hetig kene szalonnakremlevest ennem vacsorara

ha 100-110 kilo kozott mozogsz akkor ertheto hogy ilyen akarsz lenni de amugy miert? tul feszes a segged es vagynal egy ilyen jo puhara?

2010. nov. 2. 20:18
 24/32 anonim ***** válasza:
79%

Nekem tetszik ez a "puha" segg...Formás.

Meg a legtöbb férfitársamnak is:)

2010. nov. 2. 20:29
 25/32 A kérdező kommentje:

20:18-as: Nem. 75 kg vagyok. Nem tudom, mennyire puha a segge, de kerek, és formás, ez tetszik, plusz hogy vékony a dereka hozzá.

A szalonnalevestől nem nézne ki így senki, aki csak a seggére hízik az sem, mert a színtiszta zsír nem így rakódik le.:-D

2010. nov. 2. 20:37
 26/32 anonim ***** válasza:

20:18-as vagyok

Na milyen kis okos vagy, akkor miert kerdezel ilyen butasagot?

2010. nov. 3. 12:43
 27/32 A kérdező kommentje:
Elbeszélünk egymás mellett, de mind1, nem rajtad fog múlni semmi... :-D
2010. nov. 3. 13:15
 28/32 anonim ***** válasza:
88%
Ez a nő volt a múltkori Shape címlapján, és igenis látszik, hogy rendszeresen sportol, mert nagyon feszes az alakja, semmi plöttyedtség, vagy narancsbőr! Csak hát van esze, és nem koplal az edzések mellett, és az eredmény egy gyönyörű, egészséges és pozitív kisugárzású nő. A latin típusúaknak úgyis jól áll az ilyen alkat. de sajna tényleg inkább genetika kérdése. viszont kifejezetten a fenékre kitalált gyakorlatokkal a tied is "latinosabb" lehet, utána kell nézni kicsit, vagy szakértő segítségét kérni. Sztem a neten is van egy csomó segítség. Ahhoz meg, hogy a tested többi része vékony maradjon, a futást javaslom, annál nincs jobb (talán csak a túrázás:)))
2010. nov. 3. 18:30
 29/32 anonim ***** válasza:
És szerinted, kedves utolsó, a Shape címlapján nem retusálják a képeket?
2010. nov. 3. 18:57
 30/32 anonim ***** válasza:
A címlapon igen, de az újságban lévő további hat-hét képen nem. És mivel magam is tornázom, meg tudom állapítani, hogy kinek van sportos alakja, és kinek nem, neki pedig az van.
2010. nov. 4. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!