Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az alak hogyan érhető el?

Ez az alak hogyan érhető el?

Figyelt kérdés

Mármint PhotoShop-on, és plasztikai beavatkozáson kívűl értem...

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 2. 16:59
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
76-os, az előzőt nem neked írtam, hanem az előtted szólónak, a te válaszod amúgy köszi.
2010. nov. 2. 17:37
 12/32 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg szép, nőies teste van. Férfiszemmel ezt tartom nőnek, nem a lapos Paris Hiltonkákat vagy a koplalással fogyó, lógó mellű Lady gagát. Amúgy sajnos szerintem ez alkat, hogy nagyon vékony derék és csábító csípő.
2010. nov. 2. 17:43
 13/32 anonim ***** válasza:
74%
ez alkat kérdése! neki ilyen alkata van , ha neked teljesen más akkor sosem leszel ilyen. neki nagy mell, vékony derék nagy fenék . ha te mondjuk kis mellű vastagabb derekú vagy alapban akkor te sosem leszel ilyen.
2010. nov. 2. 17:45
 14/32 anonim ***** válasza:
74%
neki ilyen az alkata. mindenkinek más, én pl. hiába akarnék fenékre hízni, csak a csípőmre megy. ez mindenkinél más és más. alkatot nem tudsz tornázni vagy fogyókúrázni magadnak, azt öröklöd :)
2010. nov. 2. 17:46
 15/32 anonim ***** válasza:
74%

Ilyen alkata van. És nem értem, hogy a nők miért nagyseggezik le a szép arányokat...

27/F

2010. nov. 2. 17:57
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez genetika is kell!Széles csípő!Sporttal is el lehet,de ennyire nem, fontos a széles csípő,ha ezt elakarod érni...
2010. nov. 2. 18:02
 17/32 anonim ***** válasza:
Ilyen arányokat nem nagyon tudsz sporttal elérni. A csípőcsontod nem lesz tőle szélesebb, és a vállad se keskenyebb. Ha széles a csípőd se biztos hogy így alakulnál mondjuk diétával, vagy hízókúrával. Mert mindenkinek egyedi a teste, hogy hova hízik/honnan fogy elsősorban.
2010. nov. 2. 18:06
 18/32 anonim ***** válasza:
37%
Hát pedig ennek a nőnek brutál nagy segge van, pont hogy aránytalanul nagy a testéhez... Egyáltalán nem tűnik sportosnak, nem lennék meglepve, ha a hasáról le lenne szedve a zsír. Úgyhogy szerintem ő semmit nem tesz ezért, akinek pedig genetikailag nem ilyenek az arányai, az semmit nem tud csinálni. Súlyzós edzéssel lehet formálni, nagyítani a feneket!
2010. nov. 2. 18:07
 19/32 anonim ***** válasza:
hát.. javasolnám a lovaglást, és hozzá hogy ne ezt a mediterrán vackot használd, hanem épp hogy egyél úgy, ahogy normális emberek esznek itthon..
2010. nov. 2. 18:08
 20/32 A kérdező kommentje:
Van feleslegem, hol több, hol kevesebb. Ha hízok, mindenhova hízok, van valamennyi derekam, de nem ilyen látványos, mint neki.(106-81-106 a jelenlegi méreteim, szóval 90-60-90 sose leszek, nem tudom, hogy az ő méretei mekkorák...)
2010. nov. 2. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!